Miley Cyrus: ένα μαλλί που πέρασε από 40 κύμματα

Miley Cyrus: ένα μαλλί που πέρασε από 40 κύμματα

Πόσο άλλαξαν τα μαλλιά της Hannah Montana μέσα σε έξι χρόνια;

Η Miley Cyrus, η Αμερικανίδα ηθοποιός και pop τραγουδίστρια που έγινε διάσημη ως Hannah Montana του καναλιού Disney, έγινε major θέμα συζήτησης σε όλα τα sites πριν λίγες ημέρες κόβοντας τα μαλλιά της πολύ κοντά. Πρόκειται σίγουρα για μια δραστική αλλαγή, όμως μέχρι τώρα από τότε που άρχισε να γίνεται γνωστή στο ευρύ κοινό το 2006 η εικοσάχρονη Miley δεν έχει σταματήσει να πειραματίζεται.

Ξεκίνησε ξανθιά με αφέλειες το φθινόπωρο του 2006 και λίγους μήνες μετά καστανή με χωρίστρα στο πλάι. Μάλλον δεν της πολυάρεσε και άρχισε πάλι να το ανοίγει με ανταύγειες για να την ξαναδούμε στις αρχές του 2008 με κατάμαυρο μαλλί.

Ευτυχώς δεν το κράτησε πολύ το μαύρο και συνέχισε τα επόμενα χρόνια να παίζει σε τόνους του καστανού και του ξανθού, πότε κάνοντας ανταύγειες, πότε ένα χρώμα, πότε πλησιάζοντας πιο πολύ στο κόκκινο και πότε ανοίγοντας τις άκρες περισσότερο.

Αυτό που δεν είχε πειράξει ποτέ μέχρι τώρα ιδιαίτερα ήταν το μήκος των μαλλιών της. Είτε σπαστά, είτε πιασμένα σε αλογοουρά, είτε ίσια, είτε με αφέλειες, είτε στο πλάι τα μαλλιά της ποτέ δεν είχαν κοπεί πιο ψηλά από τους ώμους της. Ώσπου ήρθε η ώρα και στις 12 Αυγούστου τουίταρε μια φωτογραφία της όπου είναι ξανθιά και με κοντό μαλλί αλά Agyness Deyn. Εσείς πως την προτιμάτε;

Διαβάστε επίσης:

Miley Cyrus: Τα έκοψε κοντά!

Η Miley Cyrus ακόμα πιο ξανθιά!