Κylie Minogue: Ακόμα ένα «cougar» χέρι χέρι με το toy boy της

Γωγώ Φούντα
Κylie Minogue: Ακόμα ένα «cougar» χέρι χέρι με το toy boy της

H νέα μόδα έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας!

O πλανήτης Hollywood τελευταία έχει γεμίσει από ένα νέο είδος γυναίκας, το οποίο σίγουρα δεν απειλείται με εξαφάνιση, το γνωστό σε όλους μας «cougar»! Μετά την Susan Sarandon και την Sharon Stone ακόμα μία huge star εθεάθη με το toy boy της, και δεν είναι άλλη από την tiny Αυστραλέζα Kylie Minogue.

O φωτογραφικός φακός τσάκωσε την 44χρονη τραγουδίστρια με τον 34χρονο σύντροφό της, Andres Velencoso στην παρουσίαση του νέου Samsung Galaxy Note 10.1 και πιο συγκεκριμένα κατά την έξοδό τους από το κτίριο όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Το ερωτευμένο ζεύγος, το οποίο είναι μαζί από το 2008 κρατιόταν χέρι χέρι, ενώ ο σέξι Ισπανός, μοντέλο στο επάγγελμα, προπορευόταν ανοίγοντας το δρόμο για την καλή του.
Η διάσημη show woman, η οποία μάλιστα εμφανίστηκε και επί σκηνής, επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο Dolce&Gabbana λεοπάρ φόρεμα το οποίο τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ενώ τα μαλλιά της ήτα χτενισμένα χαλαρά με μπούκλες και το μακιγιάζ της φυσικό τονίζοντας απλά τα καταπράσινα μάτια της.

Και μπορεί η Kylie να ήταν ιδιαιτέρως glamorous, δε θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο και το αγόρι της, το οποίο φόρεσε ένα λευκό T-shirt και ένα τζιν παντελόνι. Βέβαια απαρατήρητος δεν πέρασε σε καμία περίπτωση γιατί όπως και να το κάνουμε, από την μία το ανάστημα κι από την άλλη το σέξι του παρουσιαστικό, δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια να τον... αγνοήσεις!

Λαβράκι έπιασε η Kylie...!

Διαβάστε επίσης:

Susan Sarandon: Η δασκάλα των «cougars» με το toyboy της

Ποια Susan Sarandon, Sharon Stone χέρι-χέρι με το toyboy!