Jessica Alba: Αποκαλύπτει πως διατηρεί τα τέλεια οπίσθιά της

Γωγώ Φούντα
Jessica Alba: Αποκαλύπτει πως διατηρεί τα τέλεια οπίσθιά της

Η εντυπωσιακή πίσω όψη θέλει θυσίες!

Αν ανήκετε σε αυτές που θαυμάζουν και ζηλεύουν τα ζουμερά και στητά οπίσθια της Jessica Alba, η διάσημη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως τα διατηρεί στα... ύψη!

Συγκεκριμένα, η 31χρονη καλλονή και μητέρα δύο κοριτσιών δήλωσε πως κάνει πολλές θυσίες προκειμένου να διατηρείται σε φόρμα ενώ έχει υποβάλλει τον εαυτό της σε ένα αρκετά αυστηρό πρόγραμμα.

«Τα φουσκωτά οπίσθια όπως αυτά που έχω εγώ και ο μπαμπάς μου, είναι χαρακτηριστικό της οικογένειάς μας. Για να τα τονώσω κάνω καθίσματα και εκτάσεις γονάτου. Είναι αρκετά επίπονες και δύσκολες, αλλά είναι ο καλύτερος τρόπος για τη γράμμωση των ποδιών».

Εκτός φυσικά από τη φυσική της κατάσταση, η Jessica ασχολείται και με διάφορα άλλα πράγματα όπως τα μαθήματα μαγειρικής. «Κάνω μαθήματα μαγειρικής και μάλιστα έχω μάθει να φτιάχνω και πολλά ινδικά φαγητά».

Αν κρίνουμε πάντως από τα καλοσχηματισμένα της οπίσθια μέσα στο απόλυτο τζιν παντελόνι του Hollywood το οποίο λατρεύουν όλες οι star, μάλλον δεν δοκιμάζει και συχνά από τα φαγητά που φτιάχνει!

Διαβάστε επίσης:

Πλατφόρμες με print: Το statement shoe των διασήμων

Celebrity μαθήματα στυλ: Πώς να φορέσετε το πουά!

Jessica Alba: Ταξίδεψε στη Shanghai και ανέλαβε χρέη paparazzi