Oικογενειακά δράματα made in Hollywood

Γωγώ Φούντα
Oικογενειακά δράματα made in Hollywood

Mπορεί να είναι πλούσιοι και διάσημοι αλλά από άποψη οικογένειας δεν στάθηκαν και τόσο τυχεροί!

Μπορεί να λένε, και στη συντριπτική πλειοψηφία να ισχύει, ότι σαν την αγάπη του γονέα προς το παιδί δεν υπάρχει τίποτα, υπάρχουν όμως μερικά παραδείγματα που δυστυχώς δεν ανταποκρίνονται καθόλου στο συγκεκριμένο απόφθευγμα. Κάποιες φορές, η αγάπη πάει περίπατο όταν στην μέση μπαίνουν τα χρήματα, η φήμη και πάνω απ'όλα το προσωπικό συμφέρον. Εδώ σας έχουμε τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα star, οι οποίοι ατύχησαν να έχουν προβληματικούς γονείς!

Jennifer Aniston: Η διάσημη ηθοποιός είχε να μιλήσει με την μητέρα της Νancy Dow για πάνω από μία δεκαετία, έπειτα από μία συνέντευξη που παραχώρησε η δεύτερη, μιλώντας με όχι και τα καλύτερα λόγια για την κορούλα της! Οι δύο γυναίκες έπαψαν να μιλάνε το 1996 ενώ η συμφιλίωση ήρθε το 2005, μετά το χωρισμό της Aniston από τον Brad Pitt.

Macaulay Culkin: Τόσο ο star του Home Alone όσο και ο αδερφός του και επίσης ηθοποιός Κieran, έχουν να μιλήσουν με τον πατέρα τους από το 1997. Ο λόγος φυσικά ήταν η πρόθεση του μπαμπά Culkin να εκμεταλλευτεί τη φήμη και την περιουσία των παιδιών του.

Μichael Jackson: Ο superstar της μουσικής συνήθιζε να λέει για τον πατέρα του, Joseph Jackson, ότι ήταν ένα μυστήριο για εκείνον και ότι ποτέ του δεν τον αγάπησε. « Αν έκανα κάτι λάθος, με χτυπούσε με ότι έβρισκε μπροστά του. Κάποιες φορές, θύμωνα τόσο πολύ μαζί του που σκεφτόμουν ακόμα και να τον σκοτώσω», είχε πει κατά καιρούς ο Jackson.

Miley Cyrus: Η teen star είναι κόρη του επίσης διάσημου τραγουδιστή Billy Ray Cyrus. Kαι μπορεί η Miley να έχει αμέτρητους θαυμαστές, ο πατέρας της όμως δεν έχει την ίδια άποψη για την κόρη του καθώς την παρομοιάζει με την Αnna Nicole Smith και δεν σταματά να κατηγορεί τη Disney ότι κατέστρεψε την οικογένειά του!

Liv Tyler: Η διάσημη καλλονή μεγάλωσε πιστεύοντας ότι ο μουσικός Todd Rundgren ήταν ο πραγματικός της πατέρας, μέχρι το 1998 όπου και παρατήρησε την μεγάλη της ομοιότητα με τον star των Aerosmith Steven Tyler. Ο Steven αποδείχθηκε ότι αυτός ήταν ο πατέρας της Liv ενώ η ίδια δήλωνε ότι αισθανόταν πολύ ευτυχισμένη που είχε δύο μπαμπάδες!

Αngelina Jolie: Η διάσημη ηθοποιός είχε αποξενωθεί για πάρα πολλά χρόνια με τον επίσης διάσημο πατέρα της Jon Voight. Αυτό που τους έφερε ξανά κοντά ήταν ο θάνατος της μητέρας της Jolie.

Drew Barymore: Η γλυκιά ηθοποιός μεγάλωσε σε ένα άκρως καλλιτεχνικό περιβάλλον, ωστόσο όταν ήταν 17 ο πατέρας της εγκατέλεψε την ίδια και την μητέρα της. Η Drew έχει μιλήσει πολλές φορές γι' αυτό, καθώς πιστεύει ότι η σχέση της με τον πατέρα της έχει επηρεάσει τη σχέση της με τους άντρες ενώ ήταν και η αιτία που δέθηκε τόσο πολύ με την μητέρα της.

Linsday Lohan: Τον Μάρτιο του 2011 η μητέρα της άτακτης star, αποκάλυψε ότι η κόρη της είχε πάψει να μιλάει με τον πατέρα της Michael Lohan καθώς έβρισκε απαράδεκτο ότι ο πατέρας της την εξέθετε δημόσια ενώ η ίδια πάλευε για να αποτοξινωθεί.

Διαβάστε επίσης:

Η Aniston απαιτεί προγαμιαίο συμφωνητικό από τον Theroux

Angelina Jolie: Γιατί είναι έξαλλη με την μητέρα του Brad Pitt;

Lindsay Lohan: Ο χρόνος δεν είναι φίλος της