Aυτά είναι τα style icons του αύριο!

Γωγώ Φούντα
Aυτά είναι τα style icons του αύριο!

Αυτοί οι νεαροί ξέρουν από... μόδα!

Μπορεί η Sarah Jessica Parker να θεωρείται ένα διαχρονικό στυλιστικό πρότυπο, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα νεαρά style icons τα οποία τείνουν να καθιερωθούν και να δημιουργήσουν τις δικές τους τάσεις στον κόσμο της μόδας. Ας δούμε κάποια από τα πιο αντιπροσωπευτικά παραδείγματα...

Blake Lively: Ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στην πιο stylish ίσως σειρά της τηλεόρασης αυτή τη στιγμή, το Gossip Girl, τη βοήθησε να δημιουργήσει ένα glamorous και ταυτόχρονα σέξι στυλ. Η εμφάνισή της με το κόκκινο φόρεμα στα περσινά βραβεία Emmy απλά άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Emma Stone & Andrew Garfield: Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας The Amazing Spiderman, και μπορεί ξεχωριστά να είναι τα παιδιά της διπλανής πόρτας, μαζί όμως κάνουν ένα από τα πιο stylish νεαρά ζευγάρια του Hollywood.

Ed Westwick: Ακόμα ένας πρωταγωνιστής της σειράς Gossip Girl γνωστότερος και ως Chuck Bass. O νεαρός ηθοποιός λατρεύει τα ιδιαίτερα κοστούμια με ρίγες, ενώ παρά το γεγονός ότι είναι βρετανός αυτός προτιμά το αμερικάνικο στυλ ντυσίματος αλλά και σχεδιαστές.

Dakota & Elle Fanning: Οι δύο διάσημες αδερφούλες, εκτός από το γεγονός ότι είναι όμορφες και ταλαντούχες, έχουν μία ιδαιτερη αίσθηση του στυλ καθώς γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι είναι κατάλληλο για την ηλικία τους. Στο περσινό Met Gala κυριολεκτικά έλαμψαν φορώντας αμφότερες Valentino.

Robert Pattinson: Εκτός φυσικά από την εντυπωσιακή του εμφάνιση, ο γοητευτικός και σέξι star έχει υιοθετήσει ένα στυλ το οποίο θυμίζει αρκετά το ίνδαλμά του James Dean. Είτε φοράει κοστούμι, είτε είναι πιο χαλαρά ντυμένος, είναι εξίσου stylish.

Mila Kunis: Η μικροσκοπική ηθοποιός έπειτα από τον ρόλο της στην ταινία Black Swan μετατράπηκε σε style icon υιοθετώντας ένα στυλ το οποίο είναι συγχρόνως γυναικείο και φυσικό με μία αθώα πινελιά.

Διαβάστε επίσης:

Blake Lively: με υπέροχα ψηλοτάκουνα στα γυρίσματα του Gossip Girl

Αshton Kutcher-Mila Kunis: Φωτογραφίες από τις πρώτες τους κοινές διακοπές στο Bali

H πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Robert Pattinson μετά το «σκάνδαλο Stewart» (pics & video)