Ο σέξι σύζυγος της Gisele

Ο σέξι σύζυγος της Gisele

Ο όμορφος αθλητής και το διάσημο supermodel, είναι το τέλειο ζευγάρι.

Ποιος άντρας θα μπορούσε να σταθεί επάξια στο πλευρό της Gisele, μιας από τις ομορφότερες γυναίκες στον πλανήτη; Ο Tom Brady τελικά τα κατάφερε. Ο διάσημος παίχτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου δεν είναι μόνο ένας καταξιωμένος και καλοπληρωμένος αθλητής, αλλά και ένας από τους πιο σέξι άντρες της Αμερικής. Ο 35χρονος Tom, με ύψος 1.93μ. ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες, πριν αποφασίσει να παντρευτεί το supermodel τον Φεβρουάριο του 2009 και να γίνουν ίσως το πιο όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι στη Showbiz.

Η επιλογή του αθλητή για το εξώφυλλο του περιοδικό "VMAN" αποδεικνύει όσα γράψαμε παραπάνω. Τη φωτογράφηση έκανε ο διάσημος Mario Testino, ενώ στο ρόλο του δημοσιογράφου, που παίρνει τη συνέντευξη, βρίσκεται ο σχεδιαστής Tom Ford. Ο κύριος Gisele ποζάρει για τις σελίδες του περιοδικού συντροφιά με ένα εξαγριωμένο ντόμπερμαν.

Ο σέξι αθλητής που περιμένει σε τέσσερις μήνες το δεύτερο παιδί του με την Gisele, έχει ήδη ένα 5χρονο γιό με την ηθοποιό Bridget Moynahan, με την οποία ήταν αρραβωνιασμένος, αλλά δεν παντρευτήκαν ποτέ. (H Bridget Moynahan έπαιξε την νέα και όμορφη σύζυγο του Mr. Big στο "Sex and the city").

Διαβάστε επίσης:

Η Gisele Bundchen επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της

Ποιο είναι το πιο ακριβοπληρωμένο ζευγάρι στον κόσμο;

Gisele Bundchen: Μία ζωή γεμάτη μόδα