Angelina Jolie - Brad Pitt vs Jennifer Aniston - Justin Theroux: ποιο ζευγάρι θα παντρευτεί πρώτο;

Angelina Jolie - Brad Pitt vs Jennifer Aniston - Justin Theroux: ποιο ζευγάρι θα παντρευτεί πρώτο;

Κάνουμε μία αναδρομή στην πιο πολυσυζητημένη κόντρα του Hollywood.

Εάν ανήκετε και εσείς σε ένα από τα δύο στρατόπεδα, στρογγυλοκαθίστε στον καναπέ σας και απολαύστε τις παρακάτω πληροφορίες καθώς θα ξεπουπουλιάζουμε τις σχέσεις της Angelina Jolie με τον Brad Pitt και της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το 2005 και την κόντρα που έμελλε να γίνει παγκοσμίως γνωστή ως το κέρατο της Aniston, ή το παραστράτημα του παντρεμένου Brad Pitt με τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία Mr & Ms Smith, Angelina Jolie. Oι δυο τους πολύ γρήγορα έγιναν ζευγάρι, απέκτησαν έξι παιδιά κάνοντας όλο το Hollywood να παραμιλάει και την πολυαγαπημένη Jennifer να περιπλανιέται από αγκαλιά σε αγκαλιά.

Από τότε πολλά έχουν αλλάξει. Μπορεί οι Bradgelina να αρραβωνιάστηκαν με ένα δαχτυλίδι 16 ολόκληρων καρατίων που σχεδίασε ο ίδιος ο Pitt με τον Robert Procop αξίας 500 χιλιάδων δολαρίων, αλλά και η δημοφιλής Aniston δεν πάει πίσω. Η πάλαι ποτέ single κυρία ερωτεύτηκε τον επίσης συμπρωταγωνιστή της Justin Theroux, τον μόστραρε στους απανταχού δύσπιστους και πολύ πρόσφατα επιβεβαίωσε τους αρραβώνες της μαζί του. Το δαχτυλίδι της δεν το έχουμε δει, αλλά σύμφωνα με το αμερικανικό Life & Style το δαχτυλίδι της Jennifer είναι λαμπερότατο στολισμένο με διαμάντια που αγγίζουν τα 8 καράτια σε μέγεθος. Πρόκειται για ένα διαμάντι που είναι κομμένο σε ορθογώνιο σχήμα και στηρίζεται από άλλα μικρότερα.

Βέβαια, για όλους εσάς που περιμένετε πώς και πώς να παντρευτούν τα δύο κορίτσια η κόντρα καλά κρατεί καθώς καμία από τις δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα φήμες για ημερομηνίες και τοποθεσίες. Έτσι, η μεν Aniston λέγεται πως σκοπεύει να παντρευτεί σε κάποιο ελληνικό νησί μια και έχει καταγωγή από τα μέρη μας, η δε Angelina απάντησε στους δημοσιογράφους που την ακολουθούν στις διακοπές της στη Χαλκιδική πως δε σκοπεύει να παντρευτεί ακόμα, «αγαπάμε την Ελλάδα υπερβολικά για να φύγουμε. Έχουμε ακόμη να επισκεφθούμε κι άλλα νησιά, πριν επιστρέψουμε στη Γαλλία!».

Είτε είστε με το μέρος της καλοκάγαθης και απατημένης Jennifer, είτε υποστηρίζετε την παμπόνηρη και ατίθαση Angelina, το σίγουρο είναι πως μέχρι να παντρευτούν θα έχουμε πολλά να μάθουμε και να διαβάσουμε.

Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό των δύο ζευγαριών και αναμείνατε στις οθόνες σας για τη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης:

Jennifer Aniston- Justin Theroux: ζευγάρι στη ζωή ζευγάρι και στο στυλ

Η Jennifer Aniston είπε «Ι do» στον Justin Theroux