Ποια διάσημη τραγουδίστρια προέβη σε... αποκαλύψεις;

Γωγώ Φούντα
Ποια διάσημη τραγουδίστρια προέβη σε... αποκαλύψεις;

Πρόσεχε και λίγο βρε κουκλίτσα μου!

Eίναι μέλος του μεγαλύτερου girl group στην ιστορία της μουσικής ενώ είναι διάσημη και για τις στιλιστικές της επιλογές. Ο λόγος για την Geri Halliwell την οποία πρόσφατα απολαύσαμε στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, σε ένα συγκινητικό reunion των Spice Girls.

Τη διάσημη τραγουδίστρια λοιπόν, συνέλαβε χθες ο φωτογραφικός φακός να βγαίνει από το γραφείο παραγωγής της. Όπως πάντα, ήταν υποδειγματικά ντυμένη, με ένα χαμηλόμεσο χακί παντελόνι, δαντελένιο μπλουζάκι, καφέ μποτίνια και υπέροχη τιρκουάζ τσάντα.

Φαίνεται όμως ότι το συγκεκριμένο παντελόνι, δε στάθηκε στο... ύψος των περιστάσεων με αποτέλεσμα την ώρα που επιβιβαζόταν στο τζιπ της να αποκαλυφθεί ένα μέρος των οπισθίων της! Φυσικά οι φωτογράφοι δεν έχασαν στιγμή και έσπευσαν να απαθανατίσουν το εν λόγω θέαμα! Η Geri βέβαια προσπάθησε να μαζέψει τα... ασυμμάζευτα, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει!

Δε νομίζουμε πάντως να πτοήθηκε και πολύ η star των πικάντικων κοριτσιών από το περιστατικό. Μετά μάλιστα και από το tweet του έτερου μέλους, Melanie C, ότι οι Spice Girls επέστρεψαν στα βρετανικά charts, το τελευταίο πράγμα που θα απασχόλησε την Geri είναι αν τα οπίσθιά της κάνουν το γύρο του κόσμου!

Κι εμείς μαζί της...

Διαβάστε επίσης:

Πώς κρατιούνται σε φόρμα οι γαζέλες Spice Girls;

Spice Girls: τι φόρεσαν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων;

Viva Spice Girls: Η ιστορία του στυλ με μουσική υπόκρουση