Viva Spice Girls: Η ιστορία του στυλ με μουσική υπόκρουση

Viva Spice Girls: Η ιστορία του στυλ με μουσική υπόκρουση

Με αφορμή το νεο τους musical!

Το ξέρατε ότι θα απολαύσουμε και musical με θέμα τις Spice Girls;!

Ισχύει και ονομάζεται Viva Forever! (συμπεριλαμβανομένου του θαυμαστικού). Το στόρυ έχει γράψει η συγγραφέας του Absolutely Fabulous, Jennifer Saunders, και την παραγωγή έχει αναλάβει η Judy Cramer του Mamma Mia!.

Περιληπτικά, καθώς ένα κορίτσι πασχίζει να ακολουθήσει τα όνειρά της, η Viva Forever! (ναι είναι όνομα), ξεκινά το ταξίδι της στον κόσμο της εφήμερης δημοσιότητας και βλέπει τον αντίκτυπο που έχει όλο αυτό στη μητέρα της και στους φίλους που πίστευε πως θα κρατήσει μια ζωή. Η ιστορία πηγαίνει από το Λονδίνο στην Ισπανία και πίσω δείχνοντας πόσο σκληρός κριτής είναι ο κόσμος, που σου αποκαλύπτει χωρίς ελαφρυντικά ποιος πραγματικά είσαι και ποιος θέλεις να γίνεις. Όλα έχουν ένα κόστος. Μία ιστορία σύγχρονη, που όμως ντύνεται εξολοκλήρου με τα τραγούδια των Spice Girls, Viva Forever!, λοιπόν και μέχρι της 27 Νοεμβρίου που ανεβαίνει η παράσταση στο Λονδίνο, πάμε να ρίξουμε μία ματιά στο στυλ των 5 κοριτσιών που αποτέλεσαν έμπνευση- ανά τω χρόνω!

-Victoria Beckham/Posh

-Geri Halliwell/Ginger

-Emma Bunton/Baby

-Melanie Brown/Scary

-Melanie Chisholm/Sporty

*Δείτε το βίντεο από την παρουσίαση St. Pancras Renaissance London Hotel, στο κάτω μέρος της οθόνης! Απολαύστε τις ξανά μαζί!