Celebrities με μαγιό: Κανείς δεν είναι τέλειος!

Celebrities με μαγιό: Κανείς δεν είναι τέλειος!

Κάποιοι μεγάλωσαν, άλλοι παραμέλησαν τον εαυτό τους και ορισμένοι είναι απλά συνηθισμένοι σε αντίθεση με την τέλεια εικόνα των media

Το καλοκαίρι τελειώνει κι εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε συλλογή από επικές εμφανίσεις διασήμων στις παραλίες. Ίσως να ήταν καλύτερα αν αυτό το άρθρο είχε γίνει πριν το καλοκαίρι μήπως νιώσουμε λίγο καλύτερα, απλά τώρα που ότι ήταν να αποκαλύψουμε έχει βγει προ πολλού σε κοινή θέα... αλλά ας το προσπεράσουμε αυτό.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν αποφασίσαμε να κάνουμε λεύκωμα των χειρότερων εμφανίσεων απλά για να κράξουμε τα στιλιστικά ατοπήματα ή το κακό fitness των διάσημων σταρ. Κάποιοι φυσικά αποτελούν παραδείγματα προς αποφυγή και καλό είναι να τα τονίζουμε, ενώ άλλοι παραμέλησαν τόσο τον εαυτό τους- όχι πάντα λόγω της φυσικής φθοράς του χρόνου που τρομάξαμε να τους αναγνωρίσουμε.

Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις των αποτυχημένων πλαστικών: Δείτε την αλήθεια προς γνώση και συμμόρφωση μιας και τίποτα δεν είναι τόσο τέλειο τελικά όσο μπορεί να φαίνεται στην οθόνη ή στις σελίδες ενός καλά γυαλισμένου περιοδικού. Πάνω απ' όλα άνθρωποι είμαστε όλοι και πρέπει να σταματήσουμε να θέλουμε να μιμηθούμε διάσημους σταρ που τις περισσότερες φορές δεν είναι ούτε κατά προσέγγιση τόσο εντυπωσιακοί και 'λείοι' όσο θέλουν να πιστεύουμε... Μερικοί υπήρξαν απλώς γελοίοι με statement εμφανίσεις αυτοσαρκασμού που αξίζει να θυμόμαστε!

Έχει γίνει ένας χαμός τελευταία με τις απανταχού αρετουσάριστες φωτογραφίες διασήμων. Δεν είναι κακία η έκθεση, αλλά απομυθοποίηση! Στην εποχή που ζούμε η απομυθοποίηση ορισμένων προτύπων χρειάζεται απλά και μόνο για να συνειδητοποιούμε την ανθρώπινή μας πλευρά. Δείτε τους...

Διαβάστε ακόμη:

Stars στην παραλία: Αυτές είναι οι εμφανίσεις που λατρέψαμε

Ηeidi Klum: Ποζάρει με μαγιό και κόβει την ανάσα (πάλι)

Αυτοί είναι οι Έλληνες θεοί του φετινού καλοκαιριού