Dirty Dancing: Το θρυλικό μιούζικαλ έγινε 25 ετών

Γωγώ Φούντα
Dirty Dancing: Το θρυλικό μιούζικαλ έγινε 25 ετών

25 χρόνια μετά το Dirty Dancing συνεχίζει να συγκινεί και να ενθουσιάζει...

Ένα από τα πιο θρυλικά και αγαπημένα love stories της μεγάλης οθόνης έγινε 25 ετών και παρά το γεγονός ότι πολλοί θα πίστευαν ότι είναι πλέον ξεπερασμένο, συνεχίζει μέχρι και σήμερα να συγκινεί και να αποτελεί σταθερή επιλογή τόσο για τους ερωτευμένους όσο και για τους απλά ρομαντικούς.

Το 1987 μία αρκετά χαμηλού budget ταινία ονόματι Dirty Dancing έκανε δειλά την εμφάνισή της στις σκοτεινές αίθουσες, κάνοντας αναπάντεχη και τεράστια επιτυχία. Με κεντρικό της άξονα το χορό, τον οποίο έκανε και μόδα, περιέγραφε τον θυελλώδη έρωτα μεταξύ του Johnny Castle (Patrick Swayze) και της Frances "Baby" Houseman (Jennifer Grey), ενώ το soundtrack της ταινίας «Time Of My Life» θεωρείται πλέον κλασσικό.

Η έφηβη «Baby» λοιπόν, συναντά και ερωτεύεται το σέξι δάσκαλο χορού Johnny κατά τη διάρκεια των διακοπών της, με τον έρωτά τους να περνάει διά πυρός και σιδήρου και τελικά την αγάπη και το χορό να θριαμβεύουν στην τελευταία και πιο χαρακτηριστική σκηνή της ταινίας όπου όλοι χορεύουν ασταμάτητα σε ένα ξέφρενο πάρτι.

Και μπορεί ο πρόωρος θάνατος του Swayze σχεδόν τρία χρόνια πριν, να βύθισε στο πένθος το Hollywood αλλά και τους λάτρεις της ταινίας, αλλά η πρωταγωνίστρια Jennifer Grey ζει και βασιλεύει και μάλιστα γίνεται και καλύτερη με το πέρασμα του χρόνου, με τη βοήθεια ίσως και του πλαστικού χειρουργού.

Ελπίζουμε να συνεχίσουν να γίνονται αντίστοιχες iconic ταινίες οι οποίες θα αφήνουν το στίγμα τους και θα χαρακτηρίζουν μία ολόκληρη γενιά...

Διαβάστε ακόμη:

Ricky Martin-Orlando Bloom: Δύο σέξι μπαμπάδες βόλτα με τους γιους τους

Η Jennifer και η Άλλη

«Δεν παντρεύομαστε ακόμη!»: Δηλώνει η Angelina από τη Χαλκιδική