Περονόσπορος στο Hollywood: Χώρισε και η Katy Perry

Περονόσπορος στο Hollywood: Χώρισε και η Katy Perry

Πριν καλά καλά δέσει το γλυκό με τον John Mayer, έκοψε!

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, είναι η αλήθεια! Όχι ότι ήταν αυτό που θα χαρακτήριζε κανείς ως ωραίο ζευγάρι αλλά οι τίτλοι τέλους αυτής της ιστορίας μάλλον έπεσαν νωρίς.

Πριν καλά καλά προλάβουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, η Katy Perry και ο John Mayer, χώρισαν! Οι δύο celebrities βγαίνουν εδώ και 2 μήνες χωρίς να κρύβουν τη σχέση τους από τη δημοσιότητα, χωρίς όμως να κάνουν και κάποια επίσημη δήλωση.

Πολλοί έσπευσαν εξ' αρχής να πουν πως δεν ταιριάζει αυτός ο άντρας στην Katy Perry και πως δεν είναι πολύ αξιόπιστος... Μάλλον οι κακιές γλώσσες δεν είχαν άδικο καθώς αυτός που έληξε ξαφνικά τη σχέση και πάγωσε μετά τις τελευταίες φωτογραφίες με το ατύχημα που είχε η Katy Perry με το μαγιό- ήταν εκείνος!

Ο χωρισμός είναι επίσημος και πηγή από το περιβάλλον της Katy δήλωσε στο US Magazine: «Η Κaty προσπαθεί να δείξει ότι η σχέση δεν ήταν παρά μία περιπέτεια, κάτι εφήμερο αλλά είναι πολύ αναστατωμένη. Το κάνει να δείχνει ασήμαντο αλλά έχει πληγωθεί». Mάλλον ο κύριος δεν την έβλεπε και τόσο σοβαρά τελικά. Αυτά έχουν οι έρωτες του καλοκαιριού...

Προχώρα Katy, σου αξίζει κάτι καλύτερο από μία απομίμηση του Johnny Depp!

Διαβάστε ακόμη:

Άτυχες στιγμές στην παραλία: Όταν οι stars γίνονται ρεζίλι

Τι λέει η Lindsay Lohan για τις νέες κατηγορίες περί κλοπής; AΘώα ή ένοχη;

Τότε και τώρα: Η Kirsten Dunst είναι η celebrity που θα μείνει για πάντα νέα