Άτυχες στιγμές στην παραλία: Όταν οι stars γίνονται ρεζίλι

Γωγώ Φούντα
Άτυχες στιγμές στην παραλία: Όταν οι stars γίνονται ρεζίλι

Γιατί δεν έχουμε μόνο εμείς οι κοινοί θνητοί στιγμές ντροπής...

Πόσες φορές ενώ είστε στην παραλία και απολαμβάνετε τις βουτιές σας στη θάλασσα δεν έχει έρθει ένα απειλητικό τεράστιο κύμα και κυριολεκτικά να σας... κλέψει το μαγιό; Ή πόσες φορές ενώ σηκώνεστε από την ξαπλώστρα για να δείξετε την κορμάρα σας, στην προσπάθειά σας να διορθώσετε το σλιπάκι σας κάνετε αποκαλύψεις πονηρού περιεχομένου; Πολλές; Ε δεν είστε οι μόνες φυσικά! Οι μεγαλύτερες star του πλανήτη, τις οποίες μπορεί κάποιοι να τις θεοποιούν, αλλά στην πραγματικότητα είναι απλοί άνθρωποι όπως όλοι, έχουν πάθει άπειρες φορές παρόμοια ατύχηματα και δυστυχώς γι' αυτές, υπάρχει πάντα ένας φωτογράφος για να τις κάνει βούκινο την επόμενη μέρα!

Η Linsday Lohan έχει προμηθεύσει πολλές φορές τον τύπο με περίεργες και ημίγυμνες πόζες της. Οπότε δεν αποτέλεσε έκπληξη το ατυχηματάκι της σε πρόσφατη εξόρμηση σε παραλία όπου και είδαμε το ένα της στήθος σε όλο του το μεγαλείο! Φαίνεται πάντως πως η θάλασσα δεν είναι το φόρτε της άτακτης star καθώς λίγες μόλις μέρες πριν απαθανατίστηκε σε παραλία, εγκαταλελειμένη από την παρέα της και αναγκασμένη να κουβαλήσει όλα τα πράγματα μόνη της! Πραγματικά νιώσαμε την ανάγκη να της δώσουμε ένα χεράκι.

Φυσικά η Li.Lo δεν είναι η μόνη celebrity που έδειξε τα απόκρυφά της, άθελά της πάντα. Η Rihanna μας εφοδίασε με αμέτρητες πόζες από τον τόπο καταγωγής της, τα νησιά Galabagos, κάθε φορά με διαφορετικό μαγιό, ίσως να έχει περισσότερα και από την Ελένη Μενεγάκη, και extreme πόζες. Επόμενο ήταν κάποια στιγμή να την πάθει, με το μικροσκοπικό σουτιέν του μαγιό της, να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις δοκιμασίες που το υπέβαλλε η ιδιοκτήτρια του! Η κολλητή της RiRi από την άλλη, Katy Perry, έζησε ένα περιστατικό από αυτά που καλύτερα να ανοίξει η γη να σε καταπιεί. Στην προσπάθειά της να παίξει με ένα στρώμα θαλάσσης τόσο το πάνω όσο και το κάτω μέρος του μαγιό της αποφάσισαν να πάνε μία βόλτα, αφήνοντας πλήρως εκτεθειμένη τη διάσημη τραγουδίστρια στα αδηφάγα βλέμματα των paparazzi! Από τότε μάλλον η Perry βλέπει στρώμα και τρέχει! Από τη λίστα μας δε θα μπορούσε να απουσιάζει η Paris Hilton, η οποία πιθανότατα να μην έχει και πολύ καλή σχέση με το πίσω μέρος του σώματός της. Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε το γεγονός ότι το μαγιό είχε φτάσει στο γόνατο και αυτή καμάρωνε;

Και μπορεί από τις παραπάνω τρελούτσικες star να το περιμένατε λίγο πολύ, μιας και είναι και το νεαρό της ηλικίας, αλλά σίγουρα δεν το περιμένατε από την μάνα... Beyonce! Aπαστράπτουσα όπως πάντα, αποφάσισε να χαλαρώσει στην παραλία αλλά δυστυχώς σε μία απότομη κίνησή της, έδειξε λίγα παραπάνω από όσα θα επέτρεπε ο σύζυγος Jay Z. Ελπίζουμε μετά να μην είχε κρεβατομουρμούρα! Και πάμε σε άλλη μία huge star, η οποία δεν την λες και πιτσιρίκα, αλλά μάλλον το λέει η καρδιά της. Η Sharon «cougar» Stone, πήρε το toyboy της και πήγαν παραλία. Και αν νομίζετε ότι τα πέταξε όλα έξω, κάνετε μεγάλο λάθος. Απλώς η Sharon, για λόγο που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί, άρχισε τις τούμπες και τα κατακόρυφα μπροστά σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας φυσικά αρκετές αστείες πόζες.

Διαβάστε επίσης:

Celebrities με μαγιό: Κανείς δεν είναι τέλειος!

Εριέττα Κούρκουλου-Κώστας Μαρτάκης-Πάρης Κασιδόκωστας: Τριήμερο στην Πάρο

Κεφάλαιο πετσέτα: σας βρήκαμε τις πιο μοδάτες πετσέτες της παραλίας