Stewart-Sanders-Pattinson-Ross αναδρομή και νέα: Οι φωτογραφίες το έδειχναν από την αρχή!

Stewart-Sanders-Pattinson-Ross αναδρομή και νέα: Οι φωτογραφίες το έδειχναν από την αρχή!

Οι τελευταίες εμφανίσεις τους και οι κρυμμένες προθέσεις!

Τα αφεντικά του Twilight μπορούν να ησυχάσουν πια αφού εκπρόσωπος του Robert Pattinson διαβεβαίωσε πως ο ηθοποιός θα συνοδεύσει την μοιχαλίδα στο κόκκινο χαλί για να μην ντροπιαστεί στην πρεμιέρα της ταινίας τους! Μα πόσο ιππότης πια αυτό το παιδί; Οι φήμες ότι περίμεναν οι fans να τη γιουχάρουν είχαν κάνει το cast των ταινιών να τρέμει- δίπλα στο Robert όμως δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο.

Άλλο ένα νέo είναι ότι πλέον ο Robert απαντά στην Kristen και στα μηνύματά της- σε επαγγελματικό και τυπικό επίπεδο. Άτομο του στενού τους περιβάλλοντος λέει πως ο Robert εξακολουθεί να την αγαπά σαν άνθρωπο παρότι έχει πέσει στα μάτια του σαν γυναίκα. Δεν της κρατά κακία ούτε και τη μισεί απλά η ερώτησή που της κάνει συνεχώς είναι μία: «Βρες μου έναν καλό λόγο που να δικαιολογεί αυτό που έκανες και τον τρόπο που το έκανες».

Untitleddzfh

Η Kristen από την πλευρά της δεν σταματά τα απολογητικά μηνύματα από το πρωί ως το άλλο πρωί, ενώ παράλληλα προσπαθεί να προβάλλει τη φιλεύσπλαχνη κοινωνική πλευρά της βοηθώντας τους λιγότερο τυχερούς. Μάλιστα, δήλωσε δημόσια σε πρόσφατη έξοδό της: «Νιώθω άσχημα για τα οικονομικά μου προνόμια... Εεε, δε μου αρέσει να προκαλώ. Είναι περίεργο να είναι κανείς στη θέση μου. Δύσκολο. Είμαι μόλις 22 και οι ρόλοι μου έχουν μεγάλο αντίκτυπο επάνω μου. Δε θέλω να ακουστώ τρελή αλλά νιώθω άσχημα με όλα αυτά τα λεφτά. Πως πρέπει να κάνω κάτι με αυτά. Θέλω να ανοίξω δύο ξενώνες, έναν στη νέα Ορλεάνη και ένα στο Λος Άντζελες καθώς και να κάνω ένα ντοκιμαντέρ για τους λόγους που κάτι τέτοιο είναι σημαντικό. Θέλω να το κάνω σωστά. Το να φορά κάποια ένα φόρεμα, μετά να το δημοπραττεί και να υποτίθεται ότι κάτι κάνει εμένα δεν μου λέει τίποτα».

Τη μέρα μάλιστα που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο με τις φωτογραφίες η Stewart μόνο που δεν σκότωσε τον personal trainer της... ο οποίος υποτίθεται ότι είχε συνάντηση μαζί της την ώρα που εκείνη είχε βρεθεί με τον Rupert! Λέτε εκείνος να την πρόδωσε;

080212-ffn_kstewjuly18-006

Στο μεταξύ η Kristen κυκλοφορεί με τα ρούχα του Robert κάθε φορά που βγαίνει από το σπίτι. Μπλουζάκια, δαχτυλίδια, φουτεράκια και μονίμως στο κεφάλι το καπέλο του. Θέλει έτσι να τον πείσει να ξαναγυρίσει; Είπε τέλος αποδεικνύοντας πόσο ράκος είναι: «Και να πεθάνω... Δεν θα το αντιληφθεί κανείς»!

Από την άλλη πλευρά, έχοντας αποκωδικοποιήσει τα περίεργα βλέμματα που της έριχνε η Kristen στην πρεμιέρα του Snow White and The Huntsman, η απατημένη Liberty Ross αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί και δεν χάνει πρεμιέρα για πρεμιέρα και event για event. Τελευταία εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Lawless και λέγεται μάλιστα πως ίσως εμφανιστεί και σε άλλες πρεμιέρες.

072512-kstew-144479052120725083714

Αμέσως μετά την εμφάνιση της γυναίκας του βγήκε από το... καβούκι του και ο Rupert Sanders. Αφού κάλεσε πρώτα την αστυνομία για να φύγουν οι παπαράτσι, αποφάσισε να βγει και να τους χαιρετήσει. Όσο γι αυτούς τους δύο, θα δώσουν στο γάμο τους άλλη μία ευκαιρία αφού ο Sanders μπει στο πρόγραμμα απόδειξης αγάπης,πίστης και αφοσίωσης που του έχει θέσει η Ross για τους επόμενους μήνες...

Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, ξεφυλλίστε τη photo gallery με τις μεγάλες και ύποπτες άλλες φορές στιγμές από το.. ερωτικό τετράγωνο του Hollywood.

Διαβάστε ακόμη:

Η Alessandra Ambrosio πήρε το κορμί της και πήγε Σικελία

Περονόσπορος στο Hollywood: Χώρισε και η Katy Perry

Drew Barrymore: Με την κοιλιά στο στόμα, στους δρόμους του Μπέβερλι Χιλς