Τα πιο επιτυχημένα κέρινα ομοιώματα των διασήμων!

Τα πιο επιτυχημένα κέρινα ομοιώματα των διασήμων!

Μας γελούν τα μάτια μας ή στ' αλήθεια τα βλέπουμε διπλά;

O τελευταίος σταρ που απέκτησε το δικό του κέρινο ομοίωμα στο μουσείο του Madame Tussauds , είναι ο Robert Pattinson. Ο γόης του Hollywood δεν είχε και ιδιαίτερους λόγους να παραπονεθεί καθώς ο κέρινος ... κλώνος του, του μοιάζει αρκετά.

Μακάρι να μπορούσαν όλοι να πουν το ίδιο αντικρύζοντας το δικό τους ομοίωμα μιας και μερικά είναι κάτι παραπάνω από αποτυχημένα όπως της Jennifer Lopez η οποία δεν αναγνώρισε στον κέρινο εαυτό της ούτε τη μακρινή της εξαδέλφη! Το ίδιο άσχημα αισθάνθηκε και ο Leonardo di Caprio όταν είδε τον εαυτό του να φέρνει στις τελευταίες φωτογραφίες του Mcaulay Culkin. Κάποια επίσης από τα δεκάδες κέρινα ομοιώματα του Michael Jackson είναι απογοητευτικά- αν και στην προκειμένη περίπτωση ομολογουμένως δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα βέβαιοι για το πώς ήταν πραγματικά.

Αποτυχημένες θα χαρακτηρίζαμε και τις προσπάθειες να αντιγράψουν την Halle Berry, όπως και την Kim Kardashian για την οποία δεν κατανοούμε πλήρως το λόγο ύπαρξης του ομοιώματος. Όσο για τους Brad Pitt, Jim Carrey, Steven Spielberg, Denzel Washington, Martin Scorsese, Johnny Depp, Julia Roberts; Η ομοιότητα εκπληκτική.

Δείτε τις φωτογραφίες ξεφυλλίζοντας τη photo gallery..

Διαβάστε ακόμη:

Η Alessandra Ambrosio πήρε το κορμί της και πήγε Σικελία

Drew Barrymore: Με την κοιλιά στο στόμα, στους δρόμους του Μπέβερλι Χιλς

Περονόσπορος στο Hollywood: Χώρισε και η Katy Perry