Ashton Kutcher-Mila Kunis: Eδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!

Γωγώ Φούντα
Ashton Kutcher-Mila Kunis: Eδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!

To διάσημο ζεύγος πέρασε στη φάση της ρουτίνας χωρίς φυσικά να χαθεί ο έρωτάς τους!

Όταν μία ερωτική σχέση βρίσκεται στην αρχή της, οι κοπέλες συνηθίζουν να εμφανίζονται στους αγαπημένους τους βαμμένες, χτενισμένες και ντυμένες στην εντέλεια. Αφού λοιπόν περάσει κάποιο διάστημα, όλα αυτά σταματούν και τα πάντα γίνονται πιο χαλαρά και απλά.

Στη δεύτερη αυτή φάση φαίνεται ότι βρίσκεται το διάσημο ζευγάρι Ashton Kutcher-Mila Kunis, οι οποίοι όπως αντιλαμβανόμαστε έχουν περάσει την περίοδο με τα... μέλια και πλέον είναι άνετοι και χαλαροί μεταξύ τους.

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, τους συνέλαβε στον αγώνα baseball της αγαπημένης τους ομάδας, να παρακολουθούν το ματς και να τρωγοπίνουν δίχως σταματημό! Η Milla, ήταν άβαφτη, με απλά μαλλιά και μία φαρδιά μπλούζα με το σήμα της ομάδας της, τους Dodgers. Πολύ διαφορετική δηλαδή από ότι την έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Ο καλός της, Ashton, ήταν κι αυτός πολύ απλός ενώ επέλεξε να φορέσει ένα καπελάκι της ομάδας του. Υποψιαζόμαστε πάντως ότι έχασε πολλές σημαντικές φάσεις από το ματς, καθώς για αρκετή ώρα είχε αφοσιωθεί στο... hot dog του!

Η Mila είναι η πρώτη επίσημη σχέση του Kutcher μετά το χωρισμό του από τη Demi Moore, και φυσικά η αιτία της κατάρρευσής της. Με τις νέες αυτές φωτογραφίες, τρομάζουμε στη σκέψη τι μπορεί να πάθει μόλις τις αντικρύσει! Γιατί μάλλον εδώ μιλάμε για ένα έρωτα μεγάλο...

Διαβάστε επίσης:

Mila Kunis: αμακιγιάριστη και εξαντλημένη

Aυτά είναι τα style icons του αύριο!

Ashton Kutcher-Alessandra Ambrosio: Ποζάρουν αγκαλιά