Ashton Kutcher: Ικετεύει την Demi να του δώσει διαζύγιο!

Γωγώ Φούντα
Ashton Kutcher: Ικετεύει την Demi να του δώσει διαζύγιο!

Η Demi παίρνει την εκδίκησή της;

Ότι ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis είναι ζευγάρι, είναι λίγο πολύ γνωστό. Ότι δηλώνουν σφόδρα ερωτευμένοι είναι και αυτό γνωστό. Το μαρτυρούν άλλωστε οι αμέτρητες φωτογραφίες τους οι οποίες δημοσιεύονται κάθε τόσο στα περιοδικά. Ωστόσο, μία νέα ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά και την πρώην του Kutcher, Demi Moore.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος γόης, φέρεται ότι ζητά απεγνωσμένα από την πρώην σύζυγό του διαζύγιο διότι το νέο του κορίτσι δε θέλει να έχει σχέση με κάποιον που είναι σχεδόν παντρεμένος.

Άτομο από το περιβάλλον του Kutcher υποστηρίζει: « Ο Ashton πιέζει εδώ και καιρό την Demi να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχει τραβήξει στα άκρα γιατί γνωρίζει από πρώτο χέρι τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπισε τελευταία η Demi, αλλά δεν μπορεί να αγνοήσει και την αγωνία της Mila η οποία δε θέλει να βγαίνει με κάποιον που είναι παντρεμένος»!

Η ιστορία βέβαια έχει κάποια κενά. Ο Kutcher και η Demi, παρά το γεγονός ότι δεν το διατυμπάνιζαν κιόλας ουσιαστικά δεν είχαν παντρευτεί ποτέ! Είχαν απλά κάνει μία τελετή στο πλαίσιο της πίστης τους στην... Kabbalah! Αυτό σημαίνει ότι απλά δεν υπάρχει γάμος και άρα και χαρτιά διαζυγίου τα οποία θα τον λύνουν...

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το γάμο του πρώην ζευγαριού.... Μπορεί βέβαια να είναι απλά μία αστεία ιστορία που σκαρφίστηκαν κάποιοι. Αναμένουμε...

Διαβάστε επίσης:

Ashton Kutcher-Mila Kunis: Eδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!

Ashton Kutcher-Alessandra Ambrosio: Ποζάρουν αγκαλιά