Τι δουλειά κάνει ο γιος του Tom Cruise για να τα βγάλει πέρα;

Γωγώ Φούντα
Τι δουλειά κάνει ο γιος του Tom Cruise για να τα βγάλει πέρα;

Παρηγοριά για τον star τα υιοθετημένα του παιδιά...

Mπορεί η προσωπική ζωή του Tom Cruise να μην είναι στην καλύτερή της φάση, και μπορεί να έχει μείνει μισός από τα προβλήματα και την εργασιοθεραπεία στην οποία έχει επιδοθεί, αλλά τουλάχιστον υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα και πιο συγκεκριμένα κάποιοι άνθρωποι, που τον κάνουν χαρούμενο και περήφανο.

Ο 17χρονος γιος του star λοιπόν, Connor, φαίνεται ότι έχει επηρεαστεί αρκετά από την καλλιτεχνική φύση του πατέρα του με αποτέλεσμα να είναι ένας αρκετά πετυχημένος DJ ο οποίος κάνει περιοδείες σε ευρωπαικές πόλεις ενώ στα μαγαζιά στα οποία παίζει την μουσική του επικρατεί το αδιαχώρητο.

Τελευταίος του σταθμός ήταν το Dusseldorf της Γερμανίας, από τον κόσμο και γενικότερα το κλίμα του οποίου, ο νεαρός Cruise δήλωσε κατενθουσιασμένος. Μάλιστα, σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Twitter, ο Connor, φαινόταν άνετος και σίγουρος για τον εαυτό του φορώντας ένα φαρδύ T-shirt και μεγάλα γυαλιά. Εκτός φυσικά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του, σύμφωνα με πληροφορίες το... νυχτοκάματο του μικρού δεν είναι καθόλου αδιάφορο καθώς αμοίβεται για κάθε του εμφάνιση με το ποσό των $10,000! Όχι κι άσχημα για τον C-Squared το οποίο είναι το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο!

Και μπορεί τα επαγγέλματα της νύχτας οι περισσότεροι γονείς να τα φοβούνται, ο Tom Cruise όμως, έδειξε τη στήριξη και την αγάπη του στο γιο του, κάνοντάς του έκπληξη στο Chinawhite, ένα από τα μεγαλύτερα club του Λονδίνου στο οποίο και εμφανίστηκε ο Connor.

Ο Tom άκουσε με περηφάνεια την μουσική του γιου του, ενώ στο πλευρό του έιχε και τη 19χρονη κόρη του Isabella...

Διαβάστε επίσης:

Tom Cruise: Κατέρρευσε λόγω χωρισμού

O Tom Cruise δεν απομάκρυνε την Katie από την οικογένειά της

Tom Cruise: Ψάχνει σπίτι στη Νέα Υόρκη για να είναι κόντα στη Suri