Η Gwen Stefani για παγωτό και παιχνίδι με τους γιους της Kingston και Zuma!

Η Gwen Stefani για παγωτό και παιχνίδι με τους γιους της Kingston και Zuma!

Η fashion μαμά τα προλαβαίνει όλα

Η σούπερ στιλάτη μαμά, Gwen Stefani πάντα βρίσκει χρόνο για τους δύο γιους της Kingston και Zuma, ανάμεσα στο βαρύ πρόγραμμά της ως σχεδιάστρια και τραγουδίστρια. Το Σαββατοκύριακο απόλαυσαν μία βόλτα με πολύ παιχνίδι και φωτογραφίες σε κεντρικό πάρκο του Los Angeles.

Η τραγουδίστρια των "No Doubt" φορούσε ένα χακί στρατιωτικό παντελόνι, μαύρο τοπ και το κόκκινο κραγιόν της- σήμα κατατεθέν σε κάθε της εμφάνιση. Τα δύο αγοράκια της που έχουν πάρει το ξανθό χρώμα των μαλλιών της έπαιζαν ανέμελα με τα scooters τους φορώντας φυσικά τον προστατευτικό εξοπλισμό τους. Μετά αγόρασαν παγωτά γρανίτα και τα απόλαυσαν κάτω από τον ήλιο, παρέα με την baby sitter των παιδιών.

Πρόσφατα η 42χρονη σταρ μίλησε αποκλειστικά στο Harper's Bazaar Σεπτεμβρίου, για τη μόδα και την ιστορία πίσω από το label της "L.A.M.B". Η συζήτηση περιλάμβανε μαλλιά, ομορφιά, το πώς η ίδια ξεκίνησε να ασχολείται με τη μόδα και τι κάνει με τα παλιά ρούχα της κάθε φορά που βγάζει νέα σειρά!

Η Stefani δήλωσε: «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου λάτρευα να ντύνομαι και να φτιάχνομαι. Ακόμη κι αν δεν με έβλεπε κανείς εγώ πάλι ντυνόμουν! Στο Γυμνάσιο ανακάλυψα τη μουσική και ολοκληρώθηκα. Βρήκα τι με προσδιόριζε. Μου άρεσαν τα μαγαζιά με φτηνά ρούχα από δεύτερο χέρι και άρχισα να φτιάχνω και τα δικά μου».

«Αυτό που είναι προτεραιότητα στη ζωή μου όμως πια είναι οι γιοι μου. Δεν θέλω να χάνω στιγμή από τη ζωή τους αν είναι δυνατόν», συνέχισε.

Το αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες...

Διαβάστε ακόμη:

Ο γιος του Tom Cruise είναι ένας πετυχημένος DJ

Kim Kardashian: Υπό το άγρυπνο βλέμμα του Kanye West, χαρίζει το περιεχόμενο της γκαρνταρόμπας της

Τα βρακιά της Παπαρίζου