Prince Harry- Prince William: ποιος ρεζιλεύει περισσότερο το Παλάτι του Buckingham;

Prince Harry- Prince William: ποιος ρεζιλεύει περισσότερο το Παλάτι του Buckingham;

Ποιός από τους πρίγκηπες παίρνει το...βραβείο του Πιο Άτακτου;

Μπορεί όλες μας κάποτε να ονειρευτήκαμε τον πρίγκηπα πάνω στο άλογο να μας παίρνει στο μακρινό του κάστρο, οι σύγχρονοι όμως διάδοχοι του Buckingham είναι λίγο διαφορετικοί από αυτούς των παραμυθιών. Τόσο ο Harry όσο και ο William δεν καβαλάνε άλογα στην καθημερινότητά τους, κάνουν αχαλίνωτα πάρτι, μεθάνε, φωτογραφίζονται σε απρεπείς στάσεις και ίσως προτιμούν παραπάνω από ένα κορίτσι για να περάσουν το βράδυ τους. Ίσως ο πρίγκηπας William να παντρεύτηκε και να νοικοκυρεύτηκε, μη μπερδεύεστε όμως καθώς χρόνια τώρα οι περιπέτειές του κάνουν το γύρο του κόσμου πλάι σε αυτές του αδελφού του.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Ο πρίγκηπας Harry διασκεδάζει στο MGM Grand Hotel του Las Vegas και η υπόλοιπη ανθρωπότητα κοιτάζει με γουρλωμένα μάτια. Αγώνες κολύμβησης μέσα στις πισίνες με τον ολυμπιονίκη Ryan Lochte, μπιλιάρδο και στριπτίζ στο δωμάτιο με την παρέα πολλών όμορφων κοριτσιών και γυμνό κυνηγητό στην πισίνα, πάντα με πρωταγωνιστή τον ατίθασο πρίγκηπα.

Ξέφρενες νύχτες στην Κροατία για το Harry που κατέληξε πάλι με τα ρούχα στην πισίνα του Veneranda κλαμπ και τις φωτογραφίες του να κάνουν το γύρο του κόσμου.

Το Mahiki είναι ένα από τα αγαπημένα κλαμπ του πρίγκηπα Harry. Βέβαια συνήθως τον βγάζουν στα τέσσερα, ή εμφανίζεται μεθυσμένος να παραπατάει κάνοντας οχτάρια.

Το Pangea είναι άλλο ένα γνωστό κλαμπ του Λονδίνου. Ο Harry συχνάζει και εκεί όταν δεν τον πετάνε έξω επειδή μέθυσε και ξυλοφόρτωσε φωτογράφους, θαμώνες και ό, τι άλλο βρήκε στο δρόμο του.

Από την άλλη και ο prince William δεν πάει πίσω. Το 2007 στον τελικό του Rugby World Cup, αυτός και ο αδερφός του μέθυσαν τόσο πολύ στο παρισινό κλαμπ L'Etoile που έγιναν μεγαλύτερο σούσουρο κι από την ήττα της χώρας τους στο πρωτάθλημα.

Ξεφάντωμα σε βραδινό κλαμπ του Λονδίνου για τα δύο αδέλφια και αγκαλιές μέχρι χουφτώματος με τη φίλη τους Natalie Pinkham. Η εφημερίδα The Sun δημοσίευσε τις φωτογραφίες βγάζοντας το ψευδώνυμο «Dirty Harry» στον έναν και κάνοντας ρεζίλι τον άλλο παγκοσμίως.

Ξέφρενη βραδιά για τον πρίγκηπα William ο οποίος κυκλοφορεί στο περίφημο Boujis μεθυσμένος με την κοπέλα του Kate Middleton.

Άλλη μια βραδιά εξόδου για το ζευγάρι στο σικάτο Rattles που καταλήγει σε ξέφρενο μεθύσι ακόμα και για την πολύ καθωσπρέπει Kate Middleton ενώ για τον William βουίζει όλος ο βρεττανικός Τύπος.

Μετά από όλα τα παραπάνω και αυτά που θα ακολουθήσουν δεν έχουμε παρά να δηλώσουμε συμπαράσταση στη γιαγιά τους βασίλισσα Ελισάβετ καθώς όπως όλα δείχνουν θα περάσουν πολλά χρόνια ακόμα μέχρι να σοβαρευτούν οι διάδοχοι.

God save the Queen!

Διαβάστε επίσης:

Πρίγκιπας Χάρι: Γυμνές φωτογραφίες από όργιο (!) στο Λας Βέγκας (pics)

Kim Kardashian- Kanye West: το νέο σιαμαίο ζευγάρι του Hollywood

Ο John Travolta τα είχε για χρόνια με τον πιλότο του!