Kristen Stewart: Η προφητική συνέντευξη στην οποία λίγοι έδωσαν σημασία

Γωγώ Φούντα
Kristen Stewart: Η προφητική συνέντευξη στην οποία λίγοι έδωσαν σημασία

Η Kristen τα έλεγε από την αρχή αλλά κανείς δεν την άκουγε!

Τα νέα και οι εξελίξεις για το σκάνδαλο Stewart-Pattinson δεν έχουν τελειωμό, με τους ξένους δημοσιογράφους και reporters να σκαλίζουν λεπτομέρειες, κινήσεις, βλέμματα και συνεντεύξεις του παρελθόντος. Μία τέτοια, ίσως προφητική συνέντευξη είχε δώσει η πέτρα του σκανδάλου Kristen Stewart έναν περίπου μήνα πριν βγουν όλα στη φόρα, και με μία πιο προσεκτική ματιά δικαιολογούνται συμπεριφορές και δίνεται εξήγηση για πολλά.

Η 22χρονη star λοιπόν, είχε δώσει μία συνέντευξη στην οποία άφηνε λίγο πολύ να εννοηθεί ότι η ζωή της ήταν προβλέψιμη και βαρετή και πως μόνο όταν δουλεύει αποκτά νόημα. Συγκεκριμένα είπε: «Είμαι γεννημένη για να δουλεύω. Πραγματικά λατρεύω τη δουλειά μου. Όταν γυρίζω ταινία είμαι ευτυχισμένη και δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Ούτε πεινάω ούτε τουαλέτα έχω την ανάγκη να πάω. Νιώθω να βγαίνω από το σώμα μου. Δεν μπορώ να εξηγήσω με λόγια την αίσθηση. Να φανταστείτε μία μέρα που ήμουν στο σετ κάποια στιγμή συνειδητοποίησα πως είχα να πάω τουαλέτα 6 ώρες και πως κυριολεκτικά πέθαινα της πείνας»!

Και συνεχίζει: « Θέλω να προσπαθώ και να προσπαθώ συνέχεια. Αλλά μου αρέσει να τρομάζω. Μου αρέσει ξαφνικά να χάνω τον έλεγχο. Οι ηθοποιοί υιοθετούν πάντοτε μία συγκεκριμένη μανιέρα όσον αφορά στις υποκριτικές τους ικανότητες. Και η αλήθεια είναι ότι δεν το βρίσκω και πολύ ενδιαφέρον όλο αυτό. Δεν μου αρέσει να βλέπω κάποιον που να μπορεί να κλάψει με ευκολία. Το θεωρώ ανούσιο. Και τόσες πολλές ηθοποιοί είναι θεότρελες. Είναι συναισθηματικά ράκη και απλά προσποιούνται ότι είναι αυτοί οι χαρακτήρες. Αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι. Τα συναισθήματα θα πρέπει να βγαίνουν από αλλού. Καταλαβαίνετε τι εννοώ»;

Η αλήθεια είναι ότι μάλλον καταλαβαίνουμε τι εννοεί. Όπως επίσης μάλλον το κορίτσι είχε αρχίσει να βαριέται στη σχέση του. Όπως επίσης, αν λάβουμε υπόψη όλα αυτά που είπε, η περιπέτειά της με τον Rupert Sanders να ήταν στο συναισθηματικό και πνευματικό πλαίσιο της μαγείας που ασκεί πάνω της η υποκριτική, χωρίς φυσικά αυτό να δικαιολογεί την πράξη της. Ίσως απλά και να ήθελε να δώσει ένα έμμεσο μήνυμα στον Robert. Αλλά αν κρίνουμε από τα γεγονότα, μάλλον αυτός δεν το πήρε ποτέ!

Διαβάστε επίσης:

Robert Pattinson: Η Kristen Stewart τον ικετεύει να συναντηθούν. Αυτός τι απαντάει;

Stewart-Sanders-Pattinson-Ross αναδρομή και νέα: Οι φωτογραφίες το έδειχναν από την αρχή!

Robert Pattinson: «Είμαι άστεγος τώρα» (video)