H Rihanna έβαλε στο μάτι τον Robert Pattinson;

Γωγώ Φούντα
H Rihanna έβαλε στο μάτι τον Robert Pattinson;

Αλήθεια ή απλές φήμες ο έρωτας της RiRi για τον Rob Patz;

Eίναι το πρόσωπο των ημερών και όχι άδικα. Ο λόγος φυσικά για τον Robert Pattinson o οποίος παρακολουθείται στενά τόσο από τους θαυμαστές του όσο και από τα διεθνή media, καθώς όλοι περιμένουν την επόμενη κίνησή του. Μόνο που η κίνηση, ή καλύτερα ελιγμός, μας ήρθε απο κεί που δεν το περιμέναμε!

Σύμφωνα με έντονη φημολογία αλλά και δημοσιεύματα ξένων blogs και εντύπων, η άτακτη Rihanna δεν έχασε ευκαιρία και με το που ανακοινώθηκε ο χωρισμός Pattinson-Stewart, άρχισε να στέλνει ερωτικά-χιουμοριστικά μηνύματα στον star του Twillight. Eκείνος βέβαια, μπορεί να μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει, αλλά πάντα με επιφυλακτικότητα καθώς γνωρίζει, όπως και όλος ο κόσμος φυσικά, ότι η RiRi είναι λίγο στον κόσμο της τον τελευταίο καιρό! Μια γρήγορη ματιά σε όσα γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, μαρτυρά ένα άτομο το οποίο είναι έτοιμο για όλα και δεν έχει και ιδιαίτερους φραγμούς.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα ίδια έντυπα, η Rihanna είχε δηλώσει για τον Rob Patz ότι είναι γλυκούλης αλλά ότι δε θα έμπαινε ποτέ στη διαδικασία να κάνει κάτι μαζί του όσο διατηρούσε σχέση με την Kristen Stewart. Φαίνεται όμως ότι η Kristen δούλευε για την RiRi, καθώς ο χωρισμός της με τον Pattinson, έπειτα από την αποκάλυψη της απιστίας της, ήταν βούτυρο στο ψωμί της διάσημης τραγουδίστριας η οποία μόλις το έμαθε, ζήτησε τον αριθμό του αντικειμένου του πόθου της από έναν κοινό τους φίλο και πέρασε στην αντεπίθεση!

Η αλήθεια είναι ότι η Rihanna βρίσκεται σε σύγχυση. Αφού την απέρριψε οριστικά ο Chris Brown, και τα ραντεβουδάκια που βγήκε με τον Ashton Kutcher δεν ευδοκίμησαν, έστρεψε όλη της την προσοχή στον σέξι ηθοποιό. Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από την Rihanna ενδιαφέρον για τον φρεσκοχωρισμένο Robert, έχει δείξει και η κολλητή της φίλη Katy Perry!

Διατηρούμε την επιφύλαξή μας για την ορθότητα των δημοσιευμάτων και αναμένουμε περαιτέρω εξελίξεις. Πάντως, για να λέμε και την αλήθεια, Robert και RiRi είναι εντελώς αταίριαστοι! Αλλά βέβαια, σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός...

Διαβάστε επίσης:

Robert Pattinson: Η Kristen Stewart τον ικετεύει να συναντηθούν. Αυτός τι απαντάει;

Με ποια παρουσιάστρια ξεμαλλιάζεται η Rihanna στο internet;

Kristen Stewart: Η πρώτη δημόσια έξοδος μετά το σκάνδαλο