Ηeidi Klum: Ζητά αποκλειστική κηδεμονία των παιδιών επειδή ο Seal είναι... ερωτιάρης!

Γωγώ Φούντα
Ηeidi Klum: Ζητά αποκλειστική κηδεμονία των παιδιών επειδή ο Seal είναι... ερωτιάρης!

To supermodel είναι έξαλλο με την άστατη ζωή του πρώην της...

Ότι η Heidi Klum και ο σύζυγός της και διάσημος τραγουδιστής Seal δεν είναι πλέον μαζί είναι γνωστό. Γνωστό επίσης είναι ότι το supermodel κατέθεσε τα χαρτιά του διαζυγίου λίγους μήνες πριν. Ωστόσο, μία νέα ιστορία σχετικά με το πρώην ζευγάρι είδε το φως της δημοσιότητας και έχει να κάνει με την κηδεμονία των τεσσάρων τους παιδιών.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η Γερμανίδα καλλονή διεκδικεί την αποκλειστική επιμέλεια των Leni, κόρη της από προηγούμενη σχέση και την οποία έχει υιοθετήσει ο Seal και των Henry, Johan, και Lou, με τη δικαιολογία ότι ο πρώην σύζυγός της βγαίνει συχνά ραντεβού από τότε που χώρισαν!

Επιπλέον, η Klum έγινε κυριολεκτικά έξαλλη όταν είδε φωτογραφίες του Seal και των τεσσάρων τους παιδιών σε διαφημιστικό σποτ χωρίς φυσικά την άδειά της. Παρά λοιπόν το γεγονός, ότι οι δύο star ήθελαν ένα ειρηνικό και συναινετικό διαζύγιο για χάρη των παιδιών, βρίσκονται στα μαχαίρια με την Heidi να περνά στην αντεπίθεση.

« Η Heidi ένιωσε ότι τα παιδιά της εκτίθενται δημόσια και χωρίς φυσικά τη δική της άδεια. Ωστόσο ο Seal επιμένει ότι είχε κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες. Σε καμία περίπτωση δεν θέλει να προκαλέσει προβλήματα, το μόνο που τη νοιάζει είναι η ηρεμία των παιδιών της. Επιπλέον την ενοχλεί φοβερά η συχνή εναλλαγή του πρώην της σε συντρόφους», λέει άτομο από το περιβάλλον της Γερμανίδας μοντέλας.

Βέβαια, δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε την Klum με τον Thomas Hayo, παραγωγό του «Germany's Next Top Model» σε πόζες όχι ιδιαίτερα φιλικές, κάτι που η ίδια αρνείται κατηγορηματικά. « Το τελευταίο που την ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να ξεκινήσει μία νέα σχέση. Προτεραιότητα έχει το διαζύγιο και η ψυχική ηρεμία και ευτυχία των παιδιών της», συνεχίζει η ίδια πηγή.

Αν όντως όλα αυτά αληθεύουν, τότε μάλλον η Heidi ζηλεύει τα φλερτ του πρώην της...

Διαβάστε επίσης:

Ηeidi Klum: Ποζάρει με μαγιό και κόβει την ανάσα (πάλι)

11 top models αγνώριστα στις πρώτες τους φωτογραφίσεις

Heidi Klum: Δηλώνει fan της Katie Holmes