Aniston- Theroux- Cox: Ραντεβού για τρεις

Aniston- Theroux- Cox: Ραντεβού για τρεις

Οι μελλόνυμφοι γιόρτασαν τον αρραβώνα τους μαζί με την κολλητή της Jennifer

Δεκαπέντε μήνες μετά τις πρώτες φωτογραφίες στο Sunset Tower Hotel του Λος Άντζελες, που μαρτυρούσαν ότι Jennifer Aniston και Justin Theroux είναι ζευγάρι, οι δυο τους επέστρεψαν στο ξενοδοχείο για να γιορτάσουν τον αρραβώνα τους. Αυτή την φορά, μαζί τους ήταν και η κολλητή της Aniston, Courteney Cox.

«Η Jennifer έδειχνε αξιολάτρευτη!», δήλωσε άνθρωπος που παραβρέθηκε στο ξενοδοχείο, στο περιοδικό People. «Απόλυτα ήρεμη και πολύ chic. Ήταν ντυμένη casual, αλλά φορούσε ψηλοτάκουνα». Η ηθοποιός επέστρεψε πρόσφατα στο Λος Άντζελες, κάνοντας ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα στην Βόρεια Καρολίνα, της ταινίας We're the Millers, όπου πρωταγωνιστεί. «Έδειχναν όλοι τους ήσυχοι, συζητούσαν και περνούσαν καλά, όπως κάνουν συνήθως οι άνθρωποι που βγαίνουν για δείπνο. Η Jennifer χαμογελούσε πλατιά καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Έδειχναν, αυτή και ο Justin, πολύ ευτυχισμένοι», είπε η ίδια πηγή.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι εθεάθη σε κοινή του έξοδο, μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα του, στις 12 Αυγούστου. Μετά το δείπνο, η παρέα των τριών ηθοποιών, χαιρέτησε τον Tom Ford, που βρέθηκε εκεί για τον εορτασμό των 51ων γενεθλίων του, ενώ έκατσαν για λίγο και στο τραπέζι των Tom Hanks και Rita Wilson, με τους οποίους Aniston και Theroux έχουν βγει, στο παρελθόν, διπλό ραντεβού.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς θα αποκτήσω τους κοιλιακούς της Jennifer Aniston;
Justin Theroux: Είναι το αγόρι που έκλεψε την καρδιά της Jennifer Aniston η φαντασίωση κάθε γυναίκας;
Angelina Jolie - Brad Pitt vs Jennifer Aniston - Justin Theroux: ποιο ζευγάρι θα παντρευτεί πρώτο;