Junk Food: Οι celebrities του δίνουν και καταλαβαίνει!

Junk Food: Οι celebrities του δίνουν και καταλαβαίνει!

Από παγωτά μέχρι πρώτης τάξεως θερμιδικές βόμβες...

Μπορεί να έχουν από πάνω τους personal-trainers, να προσέχουν συνεχώς τη σιλουέτα τους και να έχουν υπογράψει συμβόλαια με μεγάλες εταιρείες delivery δίαιτας- αλλά την παρασπονδία τους θα την κάνουν και με το παραπάνω! Στο κάτω- κάτω άνθρωποι δεν είναι και αυτοί;

Από μία απλή υπογλυκαιμία μέχρι και σοβαρές λιγούρες βασανίζουν τους αγαπημένους μας stars και εκείνοι φυσικά δεν διστάζουν να ορμήσουν είτε στο ψητό είτε στο παγωτό χωρίς φυσικά δέυτερες σκέψεις. Οι περισσότεροι δεν είναι μανιώδεις καταναλωτές junk food αν και κάποιοι το έχουν καθιερώσει γενικότερα- με πρώτες και καλύτερες τις διάσημες κυρίες.

Ξεφυλλίστε τη photo gallery και απολαύστε τους να καταβροχθίζουν pizza, hamburgers, milkshakes, πατάτες τηγανιτές και γαριδάκια με ύφος και ... όρεξη που δεν φανταζόσασταν ποτέ. Jennifer Lopez, Selena Gomez, Kate Bosworth, Hillary Duff, Leighton Meester, Barak Obama, Kim Kardashian, Madonna, Katie Holmes, Anthony Kiedis των Red Hot Chilly Peppers και πολλοί άλλοι, υποκύπτουν σε ένα junk food fix!

Διαβάστε ακόμη:

Marilyn Monroe: Η μεγαλύτερη star που γνώρισε ποτέ το Hollywood
Brigitte Βardot - Και ο Θεός έπλασε τη Γυναίκα!
Πότε είδαν οι Αθηναίοι πρώτη φορά σινεμά;