Jessica Simpson: Θα αποκαλύψει το αδυνατισμένο της σώμα στις 10 Σεπτεμβρίου!

Jessica Simpson: Θα αποκαλύψει το αδυνατισμένο της σώμα στις 10 Σεπτεμβρίου!

«Πάχυνα γιατί πρώτη φορά έμεινα έγκυος και ήθελα να απολαύσω τα πάντα!»

Η Jessica Simpson γνωρίζει πολύ καλά τους λόγους που την έκαναν να πάρει βάρος όσο ήταν έγκυος στην κόρη της Maxwell Drew και το δηλώνει στο USA Today.: «Άφησα τον εαυτό μου ελέυθερο να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία γιατί ήταν η πρώτη φορά που έμεινα έγκυος και ήθελα να το ευχαριστηθώ»!

Η 32χρονη ηθοποιός/τραγουδίστρια/σχεδιάστρια παπουτσιών πήρε υπερβολικό βάρος κατά την εγκυμοσύνη της και έγινε αγνώριστη μη θυμίζοντας σε τίποτα το κορμί της που θεωρούταν ένα από τα πιο καλλίγραμμα και fit σώματα του κόσμου. Συνεχώς έτρωγε το αγαπημένο της: μακαρόνια με τυρί! Η Simpson το έκανε μεν αυτό αλλά δεν είχε συνειδητοποιήσει κάτι βασικό. Ότι το βάρος από το φαγητό ουδεμία σχέση έχει με το βάρος του παιδιού που εξαφανίζεται με τη γέννα. Μόνο αφότου γέννησε συνειδητοποίησε τι κακό είχε κάνει στον εαυτό της, όταν κατάλαβε πως όοοοολα αυτά τα κιλά δεν επρόκειτο να πάνε πουθενά.

Η Simpson άφησε τις κακιές συνήθειες και γράφτηκε στα Weight Watchers υπογράφοντας μάλιστα συμβόλαιο με την εταιρεία την οποία πλέον εκπροσωπεί- πως θα κατάφερνε να χάσει όλα τα περιττά κιλά μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου. Δύσκολο! Ακόμη δεν έχει αποκαλύψει το βάρος της αυτή τη στιγμή αλλά οι φωτογραφίες λίγο μετά τη γέννα ήταν τραγικές δείχνοντας μία παχύσαρκη γυναίκα. Κατάφερε να χάσει βάρος εβδομάδα μα εβδομάδα και κάνει συχνές προπονήσεις με τον personal trainer των σταρ Harley Pasternak, τέσσερις με πέντε φορες την εβδομάδα. Δεν τρέχει ακόμη αλλά περπατά πολύ καθώς όπως λέει: «Το στήθος μου είναι τεράστιο σε αυτή τη φάση και είναι αδύνατο να τρέξω!»

Η Jessica πάντως είναι ρεαλίστρια και το αντιμετωπίζει σιγά-σιγά λέγοντας: Το σώμα μου δεν επανέρχεται όπως των supermodel. Είμαι μια καθημερινή γυναίκα που προσπαθεί να αισθανθεί καλά και υγιής για την κόρη της, τον σύντροφό της και τον εαυτό της».

Η Simpson, μαζί με τον σύντροφό της Eric Johnson, θα αποκαλύψουν τη νέα της σιλουέτα στο σόου της Katie Couric στις 10 Σεπτεμβρίου... Για να δούμε τι μπορεί να κατάφερε τόσο σύντομα!

Διαβάστε ακόμη:

Η Victoria Beckham έχει χιούμορ και το αποδεικνύει!

Ο Tom Cruise έβγαλε εκτός εαυτού ένα ολόκληρο ξενοδοχείο