Η Victoria Beckham έχει χιούμορ και το αποδεικνύει!

Γωγώ Φούντα
Η Victoria Beckham έχει χιούμορ και το αποδεικνύει!

Πήγε στη Νέα Υόρκη για την εβδομάδα μόδας και δε σταμάτησε να τραβά φωτογραφίες...

H Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης είναι ένα λαμπερό και σικ γεγονός, ειδικά για όσους τη βλέπουν από κάποια απόσταση και φυσικά δε συμμετέχουν σε αυτή. Ωστόσο, η διάσημη fashion designer Victoria Beckham, αποφάσισε να μας αποδείξει ότι έχει χιούμορ και μέσω του Twitter της να δείξει μία πιο αστεία και απομυθοποιημένη εικόνα του μεγάλου αυτού γεγονότος.

Το διάσημο πικάντικο κορίτσι λοιπόν, πόσταρε στην προσωπική της σελίδα, μία σειρά από αστείες φωτογραφίες αρχίζοντας με την εικόνα της πρόσκλησης του δικού της show, την οποία είχε διακοσμήσει με αμέτρητες ψηφιακές καρδούλες! Στη συνέχεια, απαθανάτισε το μπιμπερό με χυμό της Harper, η οποία ως μικρή fashionista δε θα μπορούσε να μη συνοδεύσει τη stylish μαμά της στη Νέα Υόρκη, το οποίο τοποθέτησε σε κουτί που έγραφε πάνω «ΜILK».

Και τα κέφια της star δε σταματούν εδώ. Αφού φωτογράφισε ένα mannequin χωρίς ρούχα, στη συνέχεια αποφάσισε να βγει μία βόλτα στους Νεουορκέζικους δρόμους και να μας ενημερώσει για το πιο μοδάτο hot dog το οποίο και ανακάλυψε, ποστάροντας την ανάλογη φωτογραφία και γράφοντας από κάτω: «Ποιος θα πίστευε ότι ένα hot dog θα μπορούσε να γίνει τόσο στιλάτο;», ενώ ολοκλήρωσε το... έργο της, απαθανατίζοντας το λούτρινο ζωάκι της Harper με... γυαλιά μυωπίας.

Η διάσημη τραγουδίστρια, σχεδιάστρια, σύζυγος και μάνα, βρέθηκε πρόσφατα στο προσκήνιο, όχι για τη νέα της κολεξιόν την οποία και θα παρουσιάσει την Κυριακή, αλλά λόγω ενός σκανδάλου, το οποίο μπορεί να αποσιωποιήθηκε γρήγορα αλλά ήταν αρκετό για να κάνει τη Vic έξαλλη, μιας και είχε να κάνει με τα καμώματα του David και τη φημολογούμενη περιπέτειά του με την βρετανίδα τραγουδίστρια όπερας Katherine Jenkins. Η Jenkins φυσικά, έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να ξεκαθαρίσει μέσω Twitter ότι έχει συναντήσει τον star του ποδοσφαίρου μόνο δύο φορές κι έτσι η Victoria, ήσυχη πια, θα μπορέσει να απολαύσει την Εβδομάδα Μόδας ανενόχλητη!

Διαβάστε επίσης:

Το είδαμε και αυτό: Η Victoria Beckham με φόρμα;

Victoria Beckham: όλο και φουντώνουν οι φήμες για κέρατο

H Harper Beckham παραδίδει μαθήματα στυλ