Brangelina: Μάθετε τα χαϊδευτικά παρατσούκλια που έχουν μεταξύ τους

Γωγώ Φούντα
Brangelina: Μάθετε τα χαϊδευτικά παρατσούκλια που έχουν μεταξύ τους

Είτε το πιστεύετε είτε όχι το διάσημο ζεύγος έχει χαριτωμένα nicknames!

Mπορεί να τους έχουμε συνηθίσει σε ταινίες δράσης με μπόλικο αίμα, μπορεί το γαμήλιο δώρο εκείνου σε εκείνη να ήταν ένα οπλοστάσιο, μπορεί ο ένας να καβαλάει μηχανές και να αφήνει μούσια και η άλλη να χτυπάει το ένα τατουάζ μετά το άλλο, αλλά όταν είναι οι δυο τους, μεταμορφώνονται σε δύο ερωτευμένα πιτσουνάκια που έχουν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλο.

Ο λόγος φυσικά για το power ζευγάρι του Hollywood Brad Pitt-Angelina Jolie, οι οποίοι είναι σίγουρα οι τελευταίοι που περιμέναμε να αποκαλούν ο ένας τον άλλο με... χαιδευτικά παρατσούκλια. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες εκ των έσω, η Angelina είναι η Kitty και ο Brad ο... Miffy!!!

Άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκαλύπτει: «Ο Brad και η Angelina, είναι πολύ αγαπημένοι και ερωτευμένοι και αδιαφορούν για τη γνώμη των άλλων». Μάλιστα, το διάσημο ζεύγος χρησιμοποιεί τα συγκεκριμένα ονόματα για να κάνει κρατήσεις σε ξενοδοχεία. Αν λοιπόν εργάζεστε σε ξενοδοχείο και σας πάρει τηλέφωνο η Kitty ή ο Miffy, θα ξέρετε σίγουρα για ποιους πρόκειται. Αν και τώρα που διέρρευσαν οι μυστικές τους ταυτότητες, μάλλον θα πρέπει να ψάξουν για νέα παρατσούκλια.

Διαβάστε επίσης:

Δεν θα πιστέψετε το γαμήλιο δώρο που έκανε ο Brad Pitt στην Αngelina

Αngelina Jolie: Έξαλλη με τις κόρες της που ακούνε Madonna

Αngelina Jolie: Σε ταινία με την κόρη της!