Το Queen.gr βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου videoclip της Ilia Darlin και μας τα λέει όλα

Το Queen.gr βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου videoclip της Ilia Darlin και μας τα λέει όλα

Η Ilia Darlin και ο Tareq τραγουδούν «Share your love» κι εμείς κάνουμε ό, τι μας λένε.

Εάν έτυχε να περάσετε από την περιοχή του Κεραμεικού σήμερα το πρωί, δε γίνεται να μην ακούσατε έστω και λίγες από τις νότες του νέου τραγουδιού των αγαπημένων μας παιδιών. Ο Tareq Souleiman εμπνέεται και γράφει ένα από τα πιο μελωδικά κομμάτια που έχουμε ακούσει φέτος έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη μας Ilia Darlin. Οι δυο τους υπακούοντας στις χορευτικές οδηγίες του χορογράφου Κώστα Τσιούκα και υπό τη σκηνοθεσία του Άρη Μπασιά επιδίδονται σε ένα ξέφρενο πάρτι τραγουδώντας μας «share your love».

Η ποπ star επιλέγει ένα κόκκινο bralet που αφήνει σε θέα τους καλογυμνασμένους της κοιλιακούς, ενώ το καυτό σκισμένο σορτσάκι και τα αερόμπικ trainers συμπληρώνουν το look που έχει επιμεληθεί για όλη την ομάδα ο Χαράλαμπος Νικολάου.

Το videoclip που γυρίστηκε στο βιομηχανικής αισθητικής χώρο του φωτoγραφικού σχολείου NewSchool Athens έχει σα σημείο αναφοράς τα περιβόητα πάρτι της δεκαετίας του '80 στο Paradise Garage club. Εκεί σε αντίθεση με το ελιτίστικο Studio 54, όλοι είχαν πρόσβαση στο ξεφάντωμα μέχρι πρωίας και τη χορευτική φρενίτιδα που προξενούσε η disco μουσική, διατηρώντας πάντα έναν underground χαρακτήρα.

Το «share your love» θα κυκλοφορήσει στο δίσκο «fish» του Tareq σε ένα μήνα μαζί με remixes από διάφορους καλλιτέχνες και αξίζει να προσγειωθεί στη δισκοθήκη σας. Μην το χάσετε!

Διαβάστε επίσης:

Queen.gr αποκλειστικό: Ταξιδέψαμε μέχρι το Saint- Tropez και φωτογραφίσαμε τις χειμερινές βιτρίνες όλων των μεγάλων οίκων μόδας

Ποια διάσημη star του Hollywood φαίνεται να πάσχει από ανορεξία;

Pippa Middleton: τώρα και διοργανώτρια πάρτι