Jennifer Aniston: Πόσο άλλαξε στο πέρασμα των χρόνων;

Jennifer Aniston: Πόσο άλλαξε στο πέρασμα των χρόνων;

Το Queen κάνει μία ανασκόπηση στη ζωή της αγαπημένης ηθοποιού

H Jennifer Aniston, στα 43 της, έχει πολλούς λόγους να νιώθει τυχερή. Εκτός από μία καριέρα που πολλές θα ζήλευαν, μετά από έναν γάμο, ένα διαζύγιο, και μία σειρά αποτυχημένων σχέσεων, η ηθοποιός αρραβωνιάστηκε τον καλό της, Justin Theyroux και φαίνεται πιο ήρεμη, αλλά και πιο σέξι από ποτέ. Το Queen κάνει μία ανασκόπηση στην εμφάνιση της superstar, τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο.

Το 1990 η Aniston προσπαθούσε να γίνει γνωστή στο Hollywood αναλαμβάνοντας να υποδυθεί δευτερεύοντες ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές όπως οι Ferris Bueller και Molly μέχρι το 1995. Τότε, η ηθοποιός άρχισε να υποδύεται την Rachel Green στην σειρά- φαινόμενο Friends και η φήμη της εκτοξεύτηκε σε παγκόσμιο επίπεδο. Η μοναδική επιτυχία των Friends, μετέτρεψε τη νεαρή ηθοποιό και σε fashion icon, ενώ η μανία με το διάσημο, πια, κούρεμά της, έστειλε εκατομμύρια γυναίκες, σε όλο τον κόσμο, στα κομμωτήρια, με φωτογραφίες της ανά χείρας.

Στην προσωπική της ζωή, η Aniston στην αρχή της καριέρας της, έβγαινε με ηθοποιούς του Hollywood όπως οι Tate Donovan και Adam Duritz μέχρι το 1998, όταν η Jennifer βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά του ομορφότερου άντρα του κόσμου, Brad Pitt. Και αν και ο γάμος τους κράτησε μόλις τέσσερα χρόνια, αποτελεί μέρος της σύγχρονης ιστορίας του Hollywood αφού ο χωρισμός τους πήρε μυθικές διαστάσεις, λόγω φημών που θέλουν τον Pitt να άφησε την Aniston για την Angelina Jolie.

Και εκεί που όλοι περίμεναν ότι η «Rachel» θα εξαφανιστεί, η ίδια το έριξε με τα μούτρα στη δουλειά και πρωταγωνίστησε σε blockbuster ταινίες όπως τα The Break-Up, Marley & Me και Along Came Polly. Δημιουργώντας μία σειρά σύντομων σχέσεων -από τον συμπρωταγωνιστή της στοThe Break-Up, Vince Vaughn, μέχρι τον μουσικό John Mayer -η Jennifer συνέχιζε απτόητη τον δρόμο της προς το Hollywood stardom, παραμένοντας γλυκιά, δυναμική και σέξι μέχρι σήμερα που φαίνεται ότι βρήκε την ισορροπία στην αγκαλιά του Justin. Το μόνο που μένει να μάθουμε, είναι πότε θα γίνει ο γάμος!

Διαβάστε ακόμα;

Η αγαπημένη σαλάτα με quinoa της Jennifer Aniston
Aniston- Theroux- Cox: Ραντεβού για τρεις
Justin Theroux: Είναι το αγόρι που έκλεψε την καρδιά της Jennifer Aniston η φαντασίωση κάθε γυναίκας;