Η Kristen παρακαλάει αλλά ο Robert αδιαφορεί

Γωγώ Φούντα
Η Kristen παρακαλάει αλλά ο Robert αδιαφορεί

Το μέλλον του πάλαι ποτέ αγαπημένου ζευγαριού, διαγράφεται δυσοίωνο και ζοφερό!

Γνωρίζουμε ότι σας έλειψε η σχεδόν καθημερινή σας ενημέρωση σχετικά με το τσαλαπατημένο ειδύλλιο Pattinson-Stewart, γι' αυτό κι εμείς φροντίσαμε να σας πληροφορήσουμε με τα τελευταία άκρως σπαρταριστά και φρέσκα νέα!

Ενώ λοιπόν όλοι περιμένουν με αγωνία την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Twillight και την εμφάνιση του πρώην ζεύγους αγκαζέ, μεταξύ μας οι περισσότεροι αναμένουν το λιντσάρισμα στην Kristen, νέες φήμες και ειδήσεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα λοιπόν με ξένα blogs, η άτακτη Kristen έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να επιστρέψει ο Rob πίσω στην αγκαλιά της. Μάλιστα, η δαιμόνια star ανάγκασε τους εκπροσώπους της, να διαλαλούν δεξιά και αριστερά ότι η αγάπη τους είναι πολύ δυνατή και ότι δεν πρόκειται να τους χωρίσει τίποτα. Μπας και ιδρώσει το αυτί του απατημένου αλλά... Παράλληλα, η Stewart επιτίθεται και σε άλλα επίπεδα, καθώς παίρνει καθημερινά τηλέφωνο τον πρώην της και του στέλνει μηνύματα, λέγοντάς του πόσο το έχει μετανιώσει και πόσο τον αγαπάει.

Ο Pattinson από την άλλη, επειδή μάλλον έχει πραγματικά μεγάλη καρδιά, μπορεί να δέχτηκε να της μιλήσει και να την δει, αλλά σε καμία περίπτωση, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες εκ των έσω, δε σκοπεύει να τα ξαναβρεί με την Stewart καθώς δεν την έχει συγχωρήσει ακόμα για το... ρεζιλίκι που του φόρτωσε! Kαι μπορεί η Kristen όταν την ρώτησαν πώς είναι τα πράγματα με τον Robert να απάντησε «Όλα είναι καλά. Είμαστε καλά», αλλά μάλλον έχει τη δική της ερμηνεία για τη συγκεκριμένη λέξη.

Δυστυχώς όμως, τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, εκθέτουν την Kristen, τα οποία φυσικά και βασίζονται σε δηλώσεις ατόμων που γνωρίζουν καλά. Η γενική ιδέα έχει ως εξής: «Ο Rob μπορεί να συνάντησε την Kristen αλλά δεν τη συγχώρεσε. Είναι ακόμα πολύ θυμωμένος μαζί της και εννοείται ότι δεν σκοπεύει να τα ξαναβρούν. H Kristen από την άλλη είναι συντετριμμένη αλλά είναι ήδη αργά. Άλλωστε, ο Rob έχει δηλώσει εδώ και καιρό ότι θα επιστρέψει στο Λονδίνο και την οικογένειά του, οπότε κάθε ενδεχόμενο να είναι και πάλι μαζί, είναι μάλλον απίθανο. Εξάλλου, αυτή η περίοδος είναι πολύ καλή για εκείνον καθώς είναι και πάλι χαρούμενος. Μπορεί να αγαπά την Kristen αλλά αυτό το κεφάλαιο έκλεισε οριστικά για εκείνον, καθώς δεν είναι μόνο το προσωπικό, αλλά πιστεύει ότι αν τη συγχωρήσει, θα κάνει κακό και στην καριέρα του».

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τον παρελθοντικό χρόνο που χρησιμοποιούν όλοι για τη συγκεκριμένη σχέση, μάλλον δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικά για την άπιστη star. Ουπς...

Διαβάστε επίσης:

Kristen Stewart: Στον Robert άρεσε να γλείφει τις μασχάλες μου!

Η Kristen Stewart μιλάει πρώτη φορά για το Robert Pattinson

Kristen Stewart: Η εξέλιξη του στυλ της