Είναι οι κόρες της Sarah Jessica Parker τα νέα fashion icon του Hollywood;

Είναι οι κόρες της Sarah Jessica Parker τα νέα fashion icon του Hollywood;

Η Suri Cruise μόλις απέκτησε δύο πολύ δυνατές ανταγωνίστριες.

Το όνομα της Sarah Jessica Parker είναι συνώνυμο με τη Νέα Υόρκη και οτιδήποτε σχετίζεται με τη μόδα και αυτό φαίνεται το φασιονίστικο γονίδιο κατάφερε να το περάσει στις δίδυμες κόρες της.
Μπορεί η Suri Cruise να μονοπωλεί τα φλας των παπαράτσι και καταφέρνοντας να εκτοπίσει τις κόρες των Bradgelina, Shiloh Nouvel και Vivienne Marcheline, η δεσποινίδα Cruise νόμιζε πως είχε ξεμπερδέψει, αλλά μάλλον τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.

Η Marion Loretta και η Tabitha Hodge είναι οι δίδυμες κόρες της Carrie και όπως όλα δείχνουν σκοπεύουν να στρέψουν τα βλέμματα πάνω τους με τα καμώματά και την τσαχπινιά.

Φορώντας από χρυσές κορόνες, μέχρι κορδέλες, κοκαλάκια και φιόγκους, οι δίδυμες κυκλοφορούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης και περπατούν από το Lincoln Center μέχρι τη μπουτίκ του Fred Leighton δείχνοντας πως η μόδα πρόκειται να τις απασχολήσει αρκετά στο μέλλον.

Τα κορίτσια έχουν άποψη για τα παπούτσια τους, αλλά και τα ρούχα που φορούν. Πολύχρωμα κολάν, περίτεχνα πέδιλα, μπαλαρίνες, ροζ γαλότσες και κοριτσίστικα φορέματα, πάντοτε σε αποχρώσεις που ταιριάζουν μαρτυρούν πως οι δύο αδελφές θα μας απασχολήσουν για πολύ ακόμα.

Τρέμε Suri!

Διαβάστε επίσης:

Suri Cruise: πρώτη μέρα στο σχολείο για τη λιλιπούτεια star
Ποιοι celebrity στρογγυλοκάθησαν στην πρώτη σειρά των ντεφιλέ της νεοΰρκέζικης Εβδομάδας Μόδας;