Oι πρώτοι έρωτες των stars: Ποιοι τους θυμούνται με αγάπη και ποιοι θέλουν να τους ξεχάσουν;

Γωγώ Φούντα
Oι πρώτοι έρωτες των stars: Ποιοι τους θυμούνται με αγάπη και ποιοι θέλουν να τους ξεχάσουν;

Ο ενθουσιασμός και η απογοήτευση δεν είναι προνόμιο μόνο δικό μας

Όλοι μας θυμόμαστε με νοσταλγία την πρώτη μας αγάπη, το πρώτο μας φιλί και γιατί όχι την πρώτη μας ερωτική απογοήτευση. Εξαίρεση φυσικά δεν θα μπορούσαν να αποτελούν και οι celebrity οι οποίοι πολύ πριν γίνουν διάσημοι, και έχουν τους πάντες στα πόδια τους, υπηρξαν κι αυτοί απλοί άνθρωποι οι οποίοι κάποτε καρδιοχτύπησαν για κάποιο άλλο άτομο, και κάποιοι, μάλιστα, απογοητεύτηκαν...

Rihanna: Το κακό κορίτσι της pop μπορεί να προκαλεί με τη συμπεριφορά και τις ενδυματολογικές της προτιμήσεις, αλλά όταν έρχεται η στιγμή να μιλήσει για την πρώτη της αγάπη, το στόμα της στάζει στην κυριολεξία μέλι: «Νομίζω πως ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Ήταν η πρώτη μου αγάπη και με αγαπούσε και εκείνος με τον ίδιο τρόπο. Το μόνο που με νοιάζει είναι να είναι καλά και να βρει γαλήνη και ηρεμία. Αν νιώθω ή ξέρω ότι είναι μόνος του, στενοχωριέμαι. Πραγματικά νοιάζομαι για εκείνον». Ξεχάσαμε να αναφέρουμε ότι όλα αυτά τα είπε για τον Chris Brown!

Justin Timberlake: Ο διάσημος τραγουδιστής έχει αναμφίβολα φλογερό ταπεραμέντο. Και μπορεί αυτή τη στιγμή η προσωπική του ζωή να έχει μπει σε μία σειρά καθώς ετοιμάζεται να παντρευτεί, όταν ήταν νέος όμως φαίνεται ότι δεν έκανε και πολλές υποχωρήσεις. «Ειλικρινά θεωρώ ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Όλοι μας κάνουμε λάθη και δεν κρίνω κανένα. Ήταν απλώς ένας νεανικός έρωτας. Αλλά η αλήθεια είναι ότι η σχέση μας δεν ήταν καθόλου ήρεμη». Ναι καλά το καταλάβατε, στην Britney αναφερόταν!

Zac Efron: Ο νεαρός γόης που προκαλεί ρίγη συγκίνησης στα κοριτσάκια, μίλησε για τον έρωτα που είχε για την... babysitter του: «Ήμουν ακόμα δημοτικό και η κοπέλα που με πρόσεχε σπούδαζε. Ήταν καταπληκτική και ήμουν τρελά ερωτευμένος μαζί της και όχι μόνο όσο μου έκανε babysitting. Μάλιστα, ακόμα και σήμερα αλληλογραφούμε και λέμε τα νέα μας».

Εmma Stone: Η νεαρή ηθοποιός, εν αντιθέσει με τους υπόλοιποους stars, δεν μπορούμε να πούμε ότι θυμάται με θετικά συναισθήματα τον πρώτο της έρωτα και πιο συγκεκριμένα τον πρώτο της χωρισμό στα 14: «Με έκανε να πέσω στα πατώματα. Ένιωθα ότι ήθελα να κάνω εμετό. Δεν είχα ξανανιώσει ποτέ έτσι. Ήταν σαν κάποιος να με είχε σκοτώσει κι εγώ απλά να έπρεπε να ζω με αυτό. Ήταν απαίσιο».

Taylor Lautner: Ο star του Twillight δήλωσε για το πρώτο του φιλί: «Πρέπει να πήγαινα γυμνάσιο και ήταν μία κοπέλα από το σχολείο. Δε θυμάμαι και πολλά πράγματα αλλά η αλήθεια είναι ότι η σχέση μας δεν κράτησε και πολύ».

Chace Crawford: Ο πρωταγωνιστής του Gossip Girl και ιδιαιτέρως σέξι Chace θυμάται με ενθουσιασμό το πρώτο του φιλί: «Ω θεέ μου, πρέπει να πήγαινα ακόμα δημοτικό και φιλήθηκα με το κορίτσι μου την Kiley. Ήταν η δίδυμη αδερφή της καλύτερής μου φίλης. Είμαστε ακόμα καλοί φίλοι».

Selena Gomez: Το κορίτσι του Justin Bieber είπε για την πρώτη της αγάπη: «Ήταν ο πρώτος μου έρωτας, και η πρώτη μου απογοήτευση. Πίστευα ότι ήμουν σφόδρα ερωτευμένη και ότι θα τον παντρευόμουν. Ήμουν μόλις 15. Μεγαλώνοντας και κάνοντας πιο σοβαρές σχέσεις, κατάλαβα ότι αυτό που ένιωθα ήταν απλά ενθουσιασμός. Δεν είμαι καν σίγουρη ακόμα και τώρα, ότι υπήρξα ποτέ μου ερωτευμένη». Καρφί για τον Justin αυτό;

Διαβάστε επίσης:

Τι άλλο θα δούμε: η Rihanna κυκλοφορεί με χρυσά δόντια (φωτος)

Φωτογραφίες που οι celebrities θα ήθελαν να ξεχάσουν!

Selena Gomez: η κοπέλα του Justin Bieber και οι φίλες της έβγαλαν την άτακτη πλευρά τους (φωτος)