Ο Pattinson συγχώρεσε τη Stewart και δίνει άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους

Ο Pattinson συγχώρεσε τη Stewart και δίνει άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους

Το ζευγάρι συνειδητοποίησε πως δεν μπορούν ο ένας χωρίς τον άλλο.

Να, τελικά, που το πιο πολυσυζητημένο celebrity σκάνδαλο των τελευταίων χρόνων φαίνεται πως θα έχει αίσιο τέλος, αν όχι χολιγουντιανό happy end.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο Robert Pattinson αποφάσισε να συγχωρήσει την Kristen Stewart για το «ηλίθιο λάθος», όπως το χαρακτήρισε, που έκανε, και να δώσει στη σχέση τους μια δεύτερη ευκαιρία.

Ένας άνθρωπος από το στενό περιβάλλον των δύο ηθοποιών δήλωσε στη Sun: «Ουσιαστικά κατάλαβαν πως δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλο. Η Kristen άνοιξε τη καρδιά της στον Robert και του εξήγησε πως ήταν κάτι που έγινε μόνο μια φορά και ήταν λάθος. Ο Rob θεωρεί πως η Kristen έκανε ένα πραγματικά ηλίθιο λάθος. Μετά από πολλές δακρύβρεχτες συζητήσεις, κατάφεραν να τα βρουν. Ο Rob βλέπει πόσο μετανιωμένη είναι η Kristen και την έχει συγχωρήσει εντελώς. Αγαπιούνται πραγματικά πολύ».

Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως οι δυο τους πρόκειται να μετακομίσουν σε ένα νέο σπίτι στο Los Angeles και ελπίζουν να ξαναχτίσουν τη σχέση τους.

Σίγουρα αυτή η τροπή των γεγονότων θα διχάσει πολύ κόσμο, και κυρίως του σκληροπυρηνικούς φαν του Twilight που είχαν πάρει το πλευρό του Pattinson και ήταν σίγουροι πως το είδωλό τους δε θα ξαναγυρνούσε στην Stewart μετά την «ταπείνωση» που υπέστη. Από την άλλη, παρακολουθώντας το ξένο ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν πως το ίματζ του Pattinson θα πληγωνόταν ανεπανόρθωτα αν συγχωρούσε το «κέρατο» και επέστρεφε στην Stewart.

Όλα αυτά όμως, φυσικά και δεν έχουν να λένε τίποτα, αν πραγματικά το ζευγάρι αγαπιέται τόσο όσο δηλώνει και μπορούν να διαγράψουν τους τελευταίους δύσκολους μήνες ώστε να ξεκινήσουν τη σχέση τους από την αρχή. Ο χρόνος, όπως πάντα, θα δείξει.

Διαβάστε επίσης:

Η Kristen παρακαλάει αλλά ο Robert αδιαφορεί

Kristen Stewart: Στον Robert άρεσε να γλείφει τις μασχάλες μου!

Η Kristen Stewart μιλάει πρώτη φορά για το Robert Pattinson