Δείτε για πρώτη φορά το γιο του Ben Affleck και της Jennifer Garner

Δείτε για πρώτη φορά το γιο του Ben Affleck και της Jennifer Garner

Το πρώτο αγόρι της οικογένειας είναι (και αυτό) φτυστό η μαμά του.

Η οικογένεια του Ben Affleck και της Jennifer Garner είναι από τις πλέον συμπαθείς και διακριτικές του Hollywood, και τα δυο τους κοριτσάκια, η 6χρονη Seraphina και η 3χρονη Violet από τα πλέον γλυκά και «νορμάλ» παιδιά αστέρων. Και για να ολοκληρωθεί το τέλειο σκηνικό, πριν έξι μήνες το ζευγάρι απέκτησε ένα ακόμα παιδί, και το πρώτο αγόρι της οικογένειας, τον μικρό Samuel.

Και παρότι από τη μέρα της γέννησής του οι παπαράτσι δεν είχαν καταφέρει παρά να τραβήξουν μερικές πολύ μακρινές και θολές φωτογραφίες του μικρού, χτες το πρωί η Jennifer Garner πήρε όλα της τα παιδιά, και τον 6 μηνών Samuel και βγήκε για ψώνια στην τοπική αγορά, δίνοντάς μας την ευκαιρία να θαυμάσουμε για πρώτη φορά τον αξιολάτρευτο μπέμπη της. Ο οποίος, για να λέμε την αλήθεια, φαίνεται πως πήρε τα πάντα από την πανέμορφη μαμά του, ακριβώς όπως και οι μεγαλύτερες αδερφές του.

Πρόσφατα μάλιστα, ο Ben Affleck δήλωσε σε μια συνέντευξή του «Η γυναίκα μου είναι πολύ υπομονετική. Κάνει τα πάντα στο σπίτι. Αν έχω χρόνο, προσπαθώ να τον περάσω με τα παιδιά, έστω και αν είμαι μόνο ως φυσική παρουσία εκεί, όταν κάνουν μπάνιο, οτιδήποτε. Το μυαλό μου όμως είναι πάντα στη δουλειά».

Διαβάστε επίσης:

Ποιος διάσημος άντρας έχει αυτό το «μάτσο» τατουάζ;

Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Ben Affleck & Jennifer Garner

Η Jennifer Garner απαγορεύεται να φορέσει ρούχα εγκυμοσύνης