Blake Lively και Ryan Reynolds: Το τεράστιο μονόπετρο και η απόδραση μετά το μυστικό γάμο!

Blake Lively και Ryan Reynolds: Το τεράστιο μονόπετρο και η απόδραση μετά το μυστικό γάμο!

Τα παιδιά είναι full ερωτευμένα και το δείχνουν

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds πιάστηκαν από το φακό των paparazzi την περασμένη Δευτέρα, να χαλαρώνουν σε μίνι διημεράκι στο Charleston της Νότιας Καρολίνα. Τώρα το πόσο πιάστηκαν εξ απίνης δεν το γνωρίζουμε μιας και φαίνονται ιδιαίτερα άνετη και οι φωτογραφίες δεν είναι και τόσο μακρινές!

Το θέμα όμως είναι πως ο έρωτας δεν κρύβεται ακόμη και όταν το διάσημο ζευγάρι καταφεύγει σε μυστικό γάμο. Σίγουρα μας εξέπληξε αυτή η τόσο ξαφνική απόφαση δεν παύει να αποδεικνύει όμως για πολλοστή φορά τον μεγάλο τους έρωτα. Μια ματιά στα βλέμματα και στα φιλιά τους θα μας πείσει άλλωστε.

Το ζευγάρι, έδειξε τη χαρά του για το γάμο μέσα από αγκαλιές, φιλιά και φωτογραφίες του ρομαντικού διημέρου. Παντρεύτηκαν στις 9 Σεπτεμβρίου και αμέσως μετά τη διήμερη διαφυγή επέστρεψαν στην καθημερινότητά τους. Η μεν Blake στο Gossip Girl, ο δε Ryan στο γυμναστήριο κοντά στο σπίτι τους στη Νέα Υόρκη. Αυτό που κλέβει την παράσταση βέβαια είναι το τεράστιο μονόπετρο στο δάχτυλο της νεαρής ηθοποιού. Αν μη τι άλλο εκθαμβωτικό!

Διαβάστε ακόμη:

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες από το γάμο της Blake Lively και του Ryan Reynolds

Blake Lively: Ποιο είναι το πιο αγαπημένο της προϊόν ομορφιάς;

Blake Lively: Γιατί δεν θα εμφανιστεί γυμνή στον κινηματογράφο