Πάλι συνελήφθηκε η Lindsay Lohan!

Πάλι συνελήφθηκε η Lindsay Lohan!

Της φυλακής τα σίδερα... της πηγαίνουν πολύ

Δεν μπορεί να μείνει μακριά από τη φυλακή η νεαρή celebrity και μάλλον εκτός από όλα τα άλλα που συνηθίζει έχει αναπτύξει εθισμό και για την αστυνομία. Προφανώς τα κάγκελα είναι το νέο της statement αξεσουάρ και επειδή έχουμε βαρεθεί να τη βλέπουμε να μπαινοβγαίνει κάθε τρεις και λίγο σε τμήματα, κρατητήρια και ανακρίσεις της προτείνουμε να νοικιάσει μία σουίτα να μην κουράζεται κιόλας βρε αδερφέ!

Μία άλλη καλή λύση στο πρόβλημά της Lohan, θα ήταν ίσως να κρατήσει τα χέρια της μακριά από το τιμόνι μιας και φαίνεται αδύνατο να οδηγήσει χωρίς να προκαλέσει χάος. Το τελευταίο περιστατικό περιλάμβανε εκείνη και την πανάκριβη Porsche της, καθώς και έναν άτυχο πεζό που έτυχε να διασχίζει ανέμελος φυσιολογικά μία διάβαση στη Νέα Υόρκη.

Η LiLo όχι απλά τον χτύπησε έξω από το ξενοδοχείο Dream Downtown Hotel (με χαμηλή ευτυχώς ταχύτητα) αλλά τον εγκατέλειψε εκεί κι εξαφανίστηκε. Δεν ήταν μόνη όμως καθώς τόσο ο ίδιος όσο και περαστικοί έδωσαν τους αριθμούς της πινακίδας και η αστυνομία την εντόπισε και τη συνέλαβε στις 2:30 τα ξημερώματα εχτές το πρωί! Κι άλλα δικαστήρια και αποζημιώσεις λοιπόν, για την ηθοποιό. Ευτυχώς που δεν έτρεχε!

Διαβάστε ακόμη:

Ποια star του Hollywood έφυγε από ξενοδοχείο χωρίς να πληρώσει;

Τι λέει η Lindsay Lohan για τις νέες κατηγορίες περί κλοπής; AΘώα ή ένοχη;

Hollywood report: τα χειρότερα μαλλιά της showbiz