Πόσα (εξωφρενικά πολλά) λεφτά θα χαλάσει ο Kanye για τα γενέθλια της Κim;

Γωγώ Φούντα
Πόσα (εξωφρενικά πολλά) λεφτά θα χαλάσει ο Kanye για τα γενέθλια της Κim;

Κάτι διακριτικό επέλεξαν γιατί δεν τους αρέσουν και οι υπερβολές!

To ειδύλλιο μεταξύ Kanye West και Kim Kardashian καλά κρατεί και καθημερινά βομβαρδιζόμαστε με ένα σωρό πληροφορίες, κάποιες από αυτές πραγματικά άχρηστες αλλά αστείες, για το διάσημο ζεύγος. Τα τελευταία νέα λοιπόν, θέλουν τον Kanye να ξοδεύει ούτε λίγο ούτε πολύ το αστρονομικό ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων προκειμένου να διοργανώσει ένα special πάρτι γενεθλίων για την καλή του.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο star θέλει να ετοιμάσει κάτι πολύ εντυπωσιακό για τα 32α γενέθλια της αγαπημένης του, μιας και το κορίτσι έχει πέσει σε κάτάθλιψη, αφενός γιατί μεγαλώνει και αφετέρου γιατί έχει στο ενεργητικό της ήδη δύο αποτυχημένους γάμους και... κανένα παιδί. Έκλεισε λοιπόν, ειδικά για την περίσταση ένα... ιδιωτικό νησί, το Pine Cay, όπου εκεί η σέξι reality star θα υποδεχτεί τους καλεσμένους της.

Όσο για τα δώρα του Kanye στην «εύθραυστη» αγαπημένη του, σίγουρα κανείς δε θα μπορούσε να τα χαρακτηρίσει συμβολικά και συναισθηματικής αξίας, καθώς της χάρισε μία τσάντα Prada με τα αρχικά της, ένα bracelet από ροζ διαμάντια και ένα φόρεμα Chanel υψηλής ραπτικής! Και τσιγγούνη δεν τον λες... Εκτός βέβαια από τα υλικά δώρα, της πήρε πρόσφατα και ένα χαριτωμένο γατάκι για το οποίο κυκλοφορούν φήμες ότι έχει συγγένεια με τη γάτα του Karl Lagerfeld, Choupette! Από τζάκι το γατί δηλαδή...

Εκτός όλων των άλλων, το ζεύγος σκέφτεται σοβαρά να συγκατοικήσει καθώς η Kim σκοπεύει να αγοράσει ένα μεγαλύτερο σπίτι στο L.A όπου και θα στεγαστεί ο έρωτάς τους. Και παρά το γεγονός ότι τελευταία κυκλοφορούν όλο και περισσότερες φήμες ότι τον Kanye τον προβληματίζει το μέγεθος του πισινού της καλής του, η Kim κλείνει τα αυτιά σε όλα τα κακόβουλα σχόλια και απλά χαίρεται την αγάπη της με τον άντρα με τον οποίο θέλει να γεράσει μαζί.

Ο οποίος βέβαια άντρας της ζωής της, δεν διστάζει να γράψει στο Twitter, έπειτα από καυτή συνέρευση με την καλή του το εξής: «I just f—ked Kim so hard»! Το οποίο βέβαια έσβησε λίγα λεπτά αργότερα... Κύριος!

Ευχόμαστε στην Kim χρόνια πολλά, κάποια στιγμή να ανταλλάξει ζωή με το Χριστό, όπως είχε δηλώσει κάποτε ότι θέλει, και καλά στέφανα με τον άντρα των ονείρων της...

Διαβάστε επίσης:

Kim Kardashian: Αγοράζει Lamborghini στον Kanye για τα γενέθλιά του!

Ποια διάσημη κυρία είχε ένα μικρό «ατύχημα»;

Όταν η Beyonce έβρισε την Kim Kardashian