Αυτή είναι (δυστυχώς) η επόμενη Lindsay Lohan

Αυτή είναι (δυστυχώς) η επόμενη Lindsay Lohan

Η Amanda Bynes είναι το κακό κορίτσι του Hollywood

Η Amanda Bynes και η Lindsay Lohan έχουν δυστυχώς πολλές ομοιότητες. Είναι και οι δύο star από την παιδική τους ηλικία, προορισμένες να πιάσουν πάτο. Η καινούργια, στην όχι και τόσο ευχάριστη λίστα, Amanda, πρώην star του καναλιού Nickelodeon και πρώην μέλος της λίστας Forbes με τους πλουσιότερους star κάτω απ τα 21 συναγωνίζεται με τη Lohan στο ποια θα κάνει τις περισσότερες παρανομίες. Συνελήφθη πολλές φορές να οδηγεί μεθυσμένη ενώ το δίπλωμά της είχε λήξει, και πρόσφατα το site TMZ δημοσίευσε φωτογραφία που τη δείχνει να καπνίζει χόρτο μέσα στο αμάξι της. Κάθε μέρα υπάρχει και μια είδηση για ένα τρακάρισμα, μια νέα σύλληψη, ένα νέο σκάνδαλο. Και όλα αυτά μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Και όμως η Amanda υποτίθεται ότι δεν θα είχε τη μοίρα της Lisday ή του Macaulay Culkin. Σε αντίθεση με άλλα παιδιά star εκείνη συνέχιζε να είναι role model και στην εφηβεία της και μέχρι πριν λίγο καιρό. Όταν η Μαρία Μενούνος την είχε ρωτήσει σε συνέντευξη, πώς κατόρθωσε και δεν έπεσε στην παγίδα που έπεσαν άλλες συνομήλικές της, εκείνη απάντησε πώς έχει τους φίλους της και την οικογένειά της και δεν χρειάζεται να πηγαίνει στα club όπως οι άλλοι.

"Είναι θέμα γονιδίων και από τι ανθρώπους περιτριγυρίζεσαι" δήλωνε στα 21 της, γιατί ένα χρόνο μετά έλεγε "Πρέπει να βγαίνεις έξω και να γνωρίζεις ανθρώπους και άντρες. Είμαι σε φάση που θέλω να περνάω καλά". Χρειάστηκαν ελάχιστα χρόνια για να φτάσει να βαδίζει στα χνάρια της Lohan. Όσα γράφτηκαν για εκείνη μοιάζουν σαν τραγικές προφητείες.

"Προφανώς φωνάζει για βοήθεια, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμη να τη δεχτεί. Φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και δεν είναι σε επαφή με την πραγματικότητα" γράψανε σε άρθρα για εκείνη. Τελευταία ο λογαριασμός της στο twitter, όπως και η καριέρα της, είναι σε αδράνεια και άλλος ένας τίτλος "το καλό κορίτσι που παραστράτησε" κρέμεται πάνω από το κεφάλι της.

Διαβάστε επίσης:

Πάλι συνελήφθηκε η Lindsay Lohan!