Η εβδομάδα των αστέρων: Οι celebrities τα έδωσαν όλα στο Twitter!

Γωγώ Φούντα
Η εβδομάδα των αστέρων: Οι celebrities τα έδωσαν όλα στο Twitter!

Ακόμα μία φορά οι διάσημοι μας μετέφεραν στο θαυμαστό τους κόσμο...

Mπορεί οι stars να έχουν πολυάσχολες ζωές και να τρέχουν και να μη φτάνουν, γιατί η διασημότητα έχει και απαιτήσεις κακά τα ψέματα, αλλά ποτέ δε χάνουν ευκαιρία να μοιράζονται τις καλύτερες, πιο αστείες και ιδιαίτερες στιγμές τους με τους θαυμαστές τους. Για ακόμη μία εβδομάδα λοιπόν, όλοι τους είχαν πολύ έντονη δραστηριότητα στο Twitter καθώς δε σταμάτησαν να ανεβάζουν φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους...

Η Kim Kardashian είναι κυριολεκτικά ξετρελαμένη με το νέο της απόκτημα, ένα λευκό γατάκι, και γεμάτη περηφάνεια δε σταματά να το φωτογραφίζει, ενώ περήφανος είναι μάλλον και ο P. Diddy, αυτή τη φορά βέβαια για την μικρή του κόρη, η οποία ποζάρει όλο νάζι για λογαριασμό του μπαμπά της, έχοντας μάλλον πάρει τη στόφα του star από αυτόν.

Η Jessica Alba για ακόμη μία φορά δεν άφησε παραπονεμένους τους followers της και ανέβασε μία σειρά από αστείες πόζες με περίεργα καπέλα ενώ η Hillary Duff φόρεσε τα γυαλιά ηλίου της στα οποία έλειπε ο ένας φακός και πόζαρε ως άλλος Jack Sparrow απλά με λίγο ροζ κραγιόν! Το supermodel Candice Swanepoel φωτογραφήθηκε σε ένα υπέροχο και άκρως καλοκαιρινό σκηνικό, θυμίζοντάς μας το καλοκαίρι που μόλις τελείωσε, αγκαλιά με κύριο αγνώστων λοιπών στοιχείων, βουτηγμένη στα υπέροχα νερά κάποιου εξωτικού μέρους.

Οι συνάδελφοί της, Miranda Kerr και Doutzen Kroes, ήταν πιο φειδωλές στις πόζες τους καθώς η πρώτη πόζαρε σε μία υπέροχη φωτογραφία με ένα άλογο ενώ η δεύτερη περιορίστηκε απλά να στείλει ένα φιλάκι στους αμέτρητους θαυμαστές της. Ο Justin Bieber έδειξε την άγρια πλευρά του καθώς απαθανατίστηκε να κάνει... σούζες με μία μηχανή μεγάλου κυβισμού ενώ οι δίδυμες Olsen μας μετέφεραν για λίγο το κλίμα της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, καθώς φωτογραφήθηκαν στα παρασκήνια των επιδείξεων. Τέλος, η διάσημη τραγουδίστρια Pink πόζαρε αγκαλιά με τον καλό της φίλο Ryan Seacrest και η Elle Fanning φορώντας το αγαπημένο της λουλουδάτο φόρεμα, συνδυασμένο με all star απέδειξε ότι δεν θεωρείται άδικα style icon.

Διαβάστε επίσης:

Ο Justin Bieber ανέβασε (κι άλλη) ημίγυμνη φωτογραφία του στο twitter

Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί άνθρωποι της Νατάσας Θεοδωρίδου;

Oι top 20 tweet pics της εβδομάδας διά χειρός των stars