Η Salma Hayek προτείνει το πιο παράξενο beauty tip που έχετε ακούσει

Η Salma Hayek προτείνει το πιο παράξενο beauty tip που έχετε ακούσει

Με τέτοιο δέρμα, όμως, πως να μην την πιστέψεις;

Είναι, αναμφισβήτητα, μία από τις πιο εντυπωσιακές, λαμπερές και, απλά, πανέμορφες, γυναίκες του Hollywood, τόσο χάρη στη φυσική της ομορφιά όσο και στον εξωτικό αέρα Λατίνας που αποπνέει. Και σε μια πρόσφατη συνέντευξή της, η Salma Hayek αποκάλυψε το απόλυτο μυστικό της για αψεγάδιαστο δέρμα. Δεν είναι, ωστόσο, αυτό που θα περίμενε κανείς να ακούσει από μια σταρ.

Μιλώντας στο ITV'1 της Λωραίνης, στα πλαίσια της προώθησης της νέας της ταινίας, Savages, η Hayek είπε:

«ΟΚ, έχω ένα tip. Πάντα να καθαρίζετε το πρόσωπό σας το βράδυ. Καθαρίστε το. Δε χρειάζεται να το πλύνετε, αλλά πρέπει να το καθαρίσετε πολύ, πολύ καλά το βράδυ. Και ένα ακόμα παράξενο tip. Μην το πλύνετε το πρωί, καθόλου, ποτέ. Και αυτό γιατί το βράδυ το δέρμα αναπλάθει μερικά από τα έλαια που χρειάζονται ώστε να κρατηθεί (το δέρμα) νέο, και ισορροπεί το PH. Έτσι, το πρωί, μπορείτε να ρίξετε λίγο νερό στο πρόσωπο ή να κάνετε κάτι πολύ ήπιο, αλλά δε θέλετε να τα βγάλετε από πάνω σας. Και αν το δέρμα σας είναι βρώμικο το πρωί, αυτό σημαίνει πως δεν το καθαρίσατε καλά το βράδυ».

Παράξενο, σωστά; Όταν όμως μιλάμε για μια γυναίκα που, εκτός από άψογο δέρμα ακόμα και στα 45 της χρόνια, έχει και τη δική της σειρά φαρμακευτικών καλλυντικών, πως γίνεται να μην την πιστέψεις; Για να μην μείνουμε μόνο με το tip του «άπλυτου προσώπου», πάντως, η Salma έδωσε και άλλη μια συμβουλή ομορφιάς:

«Δεν είμαι τέλεια, αλλά δεν έχω όσες ρυτίδες θα έπρεπε κανονικά να έχω. Αλλά χρησιμοποιώ (καλλυντικά), χρησιμοποιώ τα δικά μου προϊόντα αλλά δεν τα πουλάω, τα πουλάω μόνο σε ένα φαρμακείο στις ΗΠΑ. Και έχω χρησιμοποιήσει πολλά καλλυντικά εδώ και 10 χρόνια, και τα χρησιμοποιούσα και πιο πριν, χρησιμοποιώ κρέμες. Κυρίως είναι οι κρέμες (που κάνουν τη δουλειά)».

Διαβάστε επίσης:

Ποιος χουφτώνει τη Salma Hayek πάνω στο κόκκινο χαλί;

Day to Night: το look της Salma Hayek

Salma Hayek: Από ποιον δέχεται στυλιστικές συμβουλές;