H Charlize Theron έχει νέο άντρα (και σίγουρα δεν είναι αυτό που περιμένατε)

H Charlize Theron έχει νέο άντρα (και σίγουρα δεν είναι αυτό που περιμένατε)

Γιατί η πανέμορφη ηθοποιός δίνει πραγματικά σημασία στον εσωτερικό κόσμο του άλλου και όχι στην εμφάνιση.

Από όταν χώρισε με τον επί εννέα χρόνια σύντροφο και αρραβωνιαστικό της, Stewart Townsend, το 2010, η Charlize Theron δεν είχε θεαθεί ούτε σε μια φωτογραφία των παπαράτσι με άλλον άντρα, ενώ οι φήμες περί δήθεν σχέσεών της καταρρίπτονταν η μία μετά την άλλη σε χρόνο dt ως απλοί κιτρινισμοί. Και η αλήθεια είναι πως η 37χρονη καλλονή ηθοποιός έδειχνε να μην έχει ανάγκη κάποιον, με αποκορύφωση την υιοθεσία στην οποία προχώρησε τον περασμένο Μάιο, όταν και έγινε θετή μητέρα του μικρού μελαμψού Jackson. Τώρα όμως, ήρθε η στιγμή να προχωρήσει και στην προσωπική της ζωή, και να αφήσει τους πάντες (ή τουλάχιστον αυτούς που μένουν στα στερεότυπα) άφωνους με την επιλογή της.

Σήμερα λοιπόν επιβεβαιώθηκε η είδηση πως η Charlize Theron είναι πλέον ζευγάρι με τον 41χρονο ηθοποιό Eric Stonestreet, τον οποίο γνωρίσαμε και λατρέψαμε μέσα από την υπερ-επιτυχημένη κωμική σειρά Modern Family, στην οποία υποδύεται το έτερον ήμισυ ενός gay ζευγαριού που, κοίτα να δεις σύμπτωση, έχουν υιοθετήσει και αυτοί ένα μωράκι (από την Ασία).

Η πρώτη εντύπωση που σχηματίζει κανείς βέβαια βλέποντάς τους μαζί συνοψίζεται στη φράση «Μα... πως;». Ο Stonestreet δεν είναι αυτό που θα χαρατήριζε κανείς «ωραίος άντρας», για την ακρίβεια είναι το ακριβώς αντίθετο, αν εξαιρέσεις το γλυκό και καλοσυνάτο πρόσωπό του. Ποιος είπε, όμως, πως οι γυναίκες κοιτάζουν μόνο την εξωτερική εμφάνιση στους άντρες; Σας διαβεβαιώνουμε πως αυτό ήταν είναι και θα είναι ένας μεγάλος μύθος και τα παραδείγματα που τον ακυρώνουν είναι πολλά, τόσο στο Hollywood όσο και στη καθημερινότητά μας. Και η Charlize απέδειξε πως εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός και συγκλονιστικά όμορφη γυναίκα, είναι και ένας άνθρωπος που νοιάζεται κυρίως για το χαρακτήρα του άλλου και όχι για τους μυς και τις γραμμώσεις του.

Για την ιστορία, Theron και Stonestreet γνωρίστηκαν νωρίτερα μέσα στη χρονιά από κοινούς φίλους. Μια πηγή δήλωσε «H Charlize και ο Eric τα πάνε απίστευτα καλά. Ξεκίνησαν ως φίλοι αλλά τα πράγματα έχουν αρχίσει και εξελίσσονται μεταξύ τους. Ο Eric είναι προσγειωμένος και αστείος και η Charlize τον έχει σε τεράστια εκτίμηση. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά νιώθουν πολλά ο ένας για τον άλλον».

Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη του καλού χιούμορ, κύριοι.

Διαβάστε επίσης:

Charlize Theron- Michael Fassbender: Η συγκλονιστική φωτογράφηση

Charlize Theron: Έχει για babysitters τα δύο της σκυλιά

Τότε και τώρα: H Charlize Theron ήταν πάντα το απόλυτο θηλυκό