H Vanessa Paradis βγαίνει με τον πρώην της Carla Bruni!

Γωγώ Φούντα
H Vanessa Paradis βγαίνει με τον πρώην της Carla Bruni!

Όχι θα κάτσει να σκάσει η Vanessa...

Φαίνεται πως η Vanessa Paradis δεν τα έβαψε μαύρα μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον επί 14 χρόνια σύντροφό της Johnny Depp. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γαλλίδα τραγουδίστρια, εδώ και λίγο καιρό βγαίνει με τον Benjamin Biolay, ο οποίος, εκτός από επίσης τραγουδιστής είναι και πρώην της πρώτης Κυρίας της Γαλλίας, Carla Bruni!

Oι δυο τους, γνωρίστηκαν μέσω του διάσημου σχεδιαστή Karl Lagerfeld, o οποίος θεώρησε ότι θα είναι πολύ ταιριαστοί ως ζευγάρι. Μάλιστα, άτομο από το περιβάλλον του σχεδιαστή είπε: « Έχουν την ίδια ηλικία, 39, και παρόμοιο μουσικό background, έτσι ο Karl θεώρησε ότι οι δυο τους θα τα έβρισκαν. Mάλιστα, ηχογράφησαν ένα ντουέτο το Enjoy, το οποίο θα περιέχεται στο τελευταίο album του Benjamin ενώ σχεδιάζουν να προωθήσουν από κοινού το album την ερχόμενη άνοιξη».

Τον Απρίλιο, το ζευγάρι είχε εντοπιστεί σε γνωστό εστιατόριο του Παρισιού να απολαμβάνει το γεύμα του. Οι δυο τους έφυγαν χωριστά, με τη Vanessa να εγκαταλείπει πρώτη το μαγαζί και λίγα λεπτά αργότερα να ακολουθεί ο Benjamin μιλώντας στο τηλέφωνο.

Η Paradis, ανακοίνωσε το χωρισμό της από το διάσημο ηθοποιό Johnny Depp τον Ιούνιο που μας πέρασε. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 13χρονη Lily-Rose και τον 10χρονο Jack, ενώ δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Ήδη από το 2010 είχαν ακουστεί φήμες περί χωρισμού, καθώς είχαν σταματήσει οι κοινές τους εμφανίσεις ακόμα και σε πρεμιέρες. Τελικά, η επίσημη ανακοίνωση ήρθε αφού έγινε γνωστή η σχέση του Depp με τη συμπρωταγωνίστριά του στο The Rum Diary, Amber Heard.

Eκτός από τον Benjamin Biolay, η Vanessa φημολογείτο ότι έβγαινε και με Γάλλο επιχειρηματία ονόματι Guy-David Gharbi...

Διαβάστε επίσης:

Ο Johnny Depp θέλει πίσω τη Vanesa Paradis (;)

Vanessa Paradis: Αγκαλιές στο Παρίσι με τον John Nollet (φωτό)

Vanessa Paradis: Η πρώτη συνέντευξη μετά το χωρισμό