Vanessa Paradis: Η πρώτη συνέντευξη μετά το χωρισμό

Γωγώ Φούντα
Vanessa Paradis: Η πρώτη συνέντευξη μετά το χωρισμό

Η διάσημη Γαλλίδα είναι καλά και... κοιτάει μπροστά!

Η Vanessa Paradis, μετά από σιωπή μηνών, έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον πρώην Johnny σε μία προσπάθεια να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια, μετά από 14 χρόνια κοινής ζωής και 2 παιδιά με τον star του Ηοllywood, μίλησε για τον πρόσφατο χωρισμό τους στο γαλλικό Elle.

«Δεν είναι εύκολο να μιλάω γι' αυτό. Ποιος είπε ότι οι καλλιτέχνες επειδή είναι μονίμως κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας θα πρέπει ανά πάσα ώρα και στιγμή να εκθέτουν την προσωπική τους ζωή»;

Και συνέχισε: « Καθήκον μου είναι να προωθώ τη δουλειά μου. Δε φαντάζεστε πόσο σκληρό είναι κάποιοι να προσπαθούν να πετύχουν μέσα από τα προσωπικά σου προβλήματα και τον πόνο που μπορεί να βιώνεις. Άλλωστε, το τι πραγματικά συνέβη μεταξύ μας είναι δικό μας θέμα».

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ανακοινώθηκε ο χωρισμός της, η Vanessa δηλώνει ευτυχισμένη με τη ζωή της: «Δεν έχω τη συνταγή της ευτυχίας αλλά πιστεύω ότι το μυστικό είναι να έχεις θέληση. Σιχαίνομαι να ακούω ότι κάποια ζευγάρια προσπαθούν για να είναι μαζί. Δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθείς σε αυτά τα ζητήματα. Το μόνο που μετράει είναι να θέλεις».

Το διάσημο ζευγάρι, το οποίο δεν παντρεύτηκε ποτέ, είχε σταματήσει τις κοινές εμφανίσεις ήδη από το 2010 ενώ ο Depp συνοδευόταν όλο και πιο συχνά από τη νεαρή, bisexual (!) ηθοποιό Αmber Heard με την οποία σύμφωνα με φήμες δεν ήταν μόνο φίλοι!

Όσον αφορά στη ζωή της από εδώ και πέρα, η Paradis εξομολογήθηκε ότι θα συνεχίσει να μοιράζει το χρόνο της μεταξύ των ΗΠΑ όπου βρίσκεται και το σχολείο των παιδιών της, και στη Γαλλία.

Διαβάστε επίσης:

Ο Johnny Depp θέλει πίσω την Vanessa Paradis

Vanessa Paradis: «Η Amber Heard είναι ένα τίποτα που κλέβει άντρες!»

Johnny Depp & Vanessa Paradis: Το χρονικό ενός μεγάλου χολιγουντιανού έρωτα