Και δεύτερο sex-tape με τον Kanye West στο διαδίκτυο!

Και δεύτερο sex-tape με τον Kanye West στο διαδίκτυο!

Μα καθόλου δεν προσέχει πια αυτό το αγόρι;

Όπως φαίνεται το ζήτημα sex tapes και ζεύγος Kanye West- Kim Kardashian πάει πακέτο! και οι δύο τους παλέυουν με δικηγόρους για να αποσύρουν από τη δημοσιότητα sex-tapes με πρωταγωνιστές τους ίδιους, που ανάρτησαν στο διαδίκτυο είτε κακιασμένοι πρώην είτε άσπονδοι φίλοι.

Η δε Kim το πήρε απόφαση με το πρώτο βίντεο και το χρησιμοποίησε κερδοσκοπώντας εν τέλει από αυτό ενώ βρίσκεται σε διακαστική διαμάχη για το δεύτερο βιντεάκι το οποίο ευτυχώς για εκείνη δέσμευσε άμεσα η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Το ίδιο τυχερός δεν στάθηκε βεβαίως ο σύντροφός της Kanye West ο οποίος έχοντας ήδη στα κάρβουνα μία δίκη για το homemade πορνό βιντεάκι του που διέρρευσε πριν λίγο καιρό, έχει να αντιμετωπίσει και δεύτερο sex-tape το οποίο αυτή τη στιγμή πωλείται και αγοράζεται από κάποιον άσπονδο φίλο που χάκαρε ή έκλεψε τον υπολογιστή του.

Λυτούς και δεμένους έχει βάλει να τρέχουν ο διάσημος ράπερ καθώς το συγκεκριμένο βίντεο φέρεται να αποκαλύπτει τα όχι και τόσο συνηθισμένα γούστα του στο κρεβάτι! Το νέο έμαθε όταν κάποιο από τα σάιτ που ο άγνωστος 'κλέφτης' προσπάθησε να προσεγγίσει ενημέρωσε τον West για το περιεχόμενο του βίντεο και πήραν τα μπατζάκια του φωτιά! Οι δικηγόροι του, σε επίσημο δελτίο τύπου δηλώνουν: «Είμαστε σε συνεχή δράση σε συνεργασία με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και όχι μόνο. Έχουμε λάβει κάθε απαραίτητο νομικό μέτρο. Ο τύπος είναι πορωμένος και δεν σταματά πουθενά. Σχεδόν αντιμετωπίζουμε μία περίπτωση σαν του Sting». Ενώ προειδοποιούν: «Να ξέρετε πως τόσο η φωτογραφία όσο και η ταινία απ' όπου προέρχεται η φωτογραφία αποκτήθηκαν παράνομα και πιστεύεται ότι εκλάπησαν από τον προσωπικό υπολογιστή του κυρίου West. Οποισδήποτε αναπαράγει ή αναδημοσιεύσει τόσο τη φωτογραφία όσο και το βίντεο που εκλάπη από τον μηνυτή θα βρεθεί μπροστά στις συνέπειες του νόμου.»

Διαβάστε ακόμη:

Πόσα (εξωφρενικά πολλά) λεφτά θα χαλάσει ο Kanye για τα γενέθλια της Κim;

Τρίτο πρόσωπο στη σχέση Kim Kardashian και Kanye West

O Kanye West έβλεπε το sex tape της Kim ενώ έκανε σεξ με τις πρώην του! (φωτος)