Αngelina Jolie: Στο πάρκο για παιχνίδια με τα πιτσιρίκια της

Γωγώ Φούντα
Αngelina Jolie: Στο πάρκο για παιχνίδια με τα πιτσιρίκια της

Γιατί η Angie πάνω απ' όλα είναι μάνα!

Μπορεί να είναι μία από τις πιο πολυάσχολες διάσημες μαμάδες, καθώς εκτός από την καριέρα και ότι αυτό συνεπάγεται, έχει να ασχοληθεί με έξι παιδιά, ζωή να χουν, αλλά και με την πλούσια φιλανθρωπική της δράση.

Ο λόγος φυσικά για την Angelina Jolie, η οποία βρέθηκε οικογενειακώς στη Νότια Γαλλία και αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον ηλιόλουστο καιρό και να περάσει το σαββατιάτικο απόγευμα στο πάρκο με τα παιδιά της. Ο μόνος που έλειπε ήταν ο μεγάλος της οικογένειας Maddox, ο οποίος έχοντας μπει στην εφηβεία προτίμησε να μείνει στο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου στο οποίο διέμεινε η διάσημη οικογένεια.

Η μαμά Angelina λοιπόν, ντυμένη ως συνήθως στα μαύρα, πήρε τα υπόλοιπα τέκνα της οικογένειας, Pax, Zaharah, Shiloh, Vivienne και Knox και τα οδήγησε περιχαρής στο τεράστιο πάρκο. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα διάσημα πιτσιρίκια διασκέδασαν με την ψυχή τους, ενώ η Angie τα παρακολουθούσε όλο καμάρι, κουβαλώντας μάλιστα και αρκετές τσάντες Louis Vuitton, είναι άλλωστε το νέο πρόσωπο της συγκεκριμένης φίρμας, οι οποίες προφανώς περιείχαν τα πράγματα των παιδιών.

Η star, η οποία επέστρεψε πρόσφατα από την περιοδεία της σε καταυλισμούς προσφύγων στο Ιράκ, την Τουρκία και το Λίβανο, παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα και τα πολύωρα ταξίδια της, δεν χάνει ευκαιρία να περνά χρόνο με τα παιδιά της. Όσο για την απουσία του Brad από το χαρούμενο οικογενειακό σκηνικό, ο σέξι star βρίσκεται με μία βαλίτσα στο χέρι για την προώθηση της νέας του ταινίας. Άλλωστε, όπως αντιλαμβανόμαστε, έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις μητρικές ικανότητες της Angie...

Διαβάστε επίσης:

Η Angelina ντύνει τον Brad με εσώρουχα... του Beckham!

Angelina Jolie: Η γαμήλια δίαιτα για να... παχύνει!

Brangelina: Μάθετε τα χαϊδευτικά παρατσούκλια που έχουν μεταξύ τους