Ποιοι celebrity είναι ο φόβος και ο τρόμος των ξενοδόχων;

Γωγώ Φούντα
Ποιοι celebrity είναι ο φόβος και ο τρόμος των ξενοδόχων;

Και είναι εντελώς ανεπιθύμητοι;

Tι φέρνουν συνήθως μαζί τους οι stars όταν καταφθάνουν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο; Εκτός φυσικά από την πολυπληθή συνοδεία τους, λάμψη, δημοσιότητα, πελατεία και πολλούς μα πάρα πολλούς μπελάδες! Με αφορμή λοιπόν, τον αποκλεισμό που επέβαλλε στην Linsday Lohan διάσημο ξενοδοχείο λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς, περίεργο, βρήκαμε τα πιο αντιπροσωπευτικά παραδείγματα celebrity, τους οποίους οι ξενοδόχοι τους βλέπουν και βγάζουν αφρούς από το στόμα!

John Travolta: Ο διάσημος ηθοποιός κρίθηκε ανεπιθύμητος έπειτα από την ανάρμοστη συμπεριφορά που επέδειξε στο σπα ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης. Συγκεκριμένα ο Travolta, φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά κάποιους από τους εργαζόμενους του σπα, οι οποίοι για κακή του τύχη δεν κράτησαν το στόμα τους κλειστό! Το αποτέλεσμα ήταν, σύμφωνα με δικαστική απόφαση να του απαγορευτεί η είσοδός του στο συγκεκριμένο μέρος, η οποία έπειτα από παρεμβάσεις των δικηγόρων του star κράτησε μόλις για τρία χρόνια. Αν δεν κάνουμε λάθος, εκεί ήταν και πρόσφατα...

Charlie Sheen: Ο διάσημος ηθοποιός είναι γνωστός για την ανάρμοστη συμπεριφορά του. Οπότε δεν προκαλεί εντύπωση αυτό που συνέβη 2 χρόνια πριν στο New York City's Plaza. Συγκεκριμένα, ο Sheen υπό την επήρρεια ναρκωτικών, φυσικά, έκοβε βόλτες με τα εσώρουχα στο δωμάτιό του σπάζοντας καθρέφτες, τηλεοράσεις και έπιπλα, την ίδια στιγμή που μία πορνοστάρ, που μόλις είχε γνωρίσει, ήταν κλειδωμένη στην τουαλέτα τρέμοντας από φόβο! Το ξενοδοχείο του απαγόρευσε εις τον αιώνα τον άπαντα την είσοδό του όπως έπραξαν και άλλα ξενοδοχεία της μεγαλούπολης. Ο ίδιος, σε μία προσπάθειά του να δικαιολογήσει τον αποκλεισμό αυτό, είπε ότι ακόμα αναζητά το ξενοδοχείο που θα του επιτρέπει να καπνίζει ελεύθερα! Άσε μας βρε Charlie...

Paris Hilton: Το 2010 η διάσημη κληρονόμος κατά την είσοδό της στο πολυτελές ξενοδοχείο Wynn έγινε κυριολεκτικά τσακωτή, μιας και αναγκάστηκε να περάσει από έλεγχο μαζί με το τότε αγόρι της και δυστυχώς για εκείνη τα... ευρήματα της αστυνομίας ήταν άκρως ενοχοποιητικά. Στην προσπάθειά της να ανοίξει την τσάντα της για να βγάλει τα καλλυντικά της, της έπεσε ένα σακουλάκι γεμάτο κοκαίνη! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, τα ξενοδοχεία Wynn και Encore, να της απαγορεύσουν την έισοδο, ενώ το αγόρι της απολύθηκε καθώς εργαζόταν ως manager σε δύο από τα νυχτερινά club της μονάδας.

Britney Spears: Το Chateau Marmont είναι μία ξενοδοχειακή μονάδα που έχει υποφέρει πολλά απο stars. Μία από αυτούς είναι και πρώην πριγκίπισσα της pop Britney Spears, της οποίας η είσοδος απαγορεύτηκε το 2007 λόγω κακών τρόπων κατά τη διάρκεια του δείπνου. Συγκεκριμένα, η ξεμωραμένη Spears, άλειφε το φαγητό στο... πρόσωπό της προκαλώντας τη δυσαρέσκεια των υπόλοιπων πελατών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η διάσημη τραγουδίστρια να είναι ανεπιθύμητη όχι μόνο στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, αλλά και σε αρκετά άλλα.

Μichael Jackson: Το 2005 ο superstar της pop κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο Dorchester του Λονδίνου, βγήκε στους διαδρόμους του ξενοδοχείου ντυμένος Mickey Mouse! Οι ιθύνοντες μάλλον δεν είχαν τόσο χιούμορ όσο ο Jacko με αποτέλεσμα το 2009 να του απαγορεύσουν την είσοδο καθώς ο περιφερόμενος θίασος που τον συνόδευε, όπως αποκάλεσαν τον ίδιο και τη συνοδεία του, ενοχλούσε τους υπόλοιπους πελάτες.

Justin Bieber: Στην περίπτωση του νεαρού star, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Βλέπετε, ο Justin δεν έκανε απολύτως τίποτα, απλώς αποφάσισε να μείνει στο ξενοδοχείο Langham στο Λονδίνο, τον Ιούνιο που μας πέρασε. Μόλις οι αγγλίδες φαν του πληροφορήθηκαν την είδηση, συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο, ενώ το τηλεφωνικό σύστημά του, μπλόκαρε από τα συχνά τηλεφωνήματα. Είδαν κι απόειδαν λοιπόν οι ξενοδόχοι και του ζήτησαν να φύγει!

Russell Crowe: Το 2005 ο κάτοχος Oscar και γνωστός για το εκρηκτικό του χαρακτήρα του star, εκνευρίστηκε με υπάλληλο του Mercer Hotel της Νέας Υόρκης, πετώντας του ένα τηλέφωνο στο πρόσωπο! Ο Crowe φυσικά κρίθηκε ένοχος, πλήρωσε πρόστιμο αλλά και αποζημίωση στον υπάλληλο για σωματική βλάβη. Ο ίδιος ο star απέδωσε τη συμπεριφορά του στο jet lag, στην μοναξιά του αλλά και στην αδρεναλίνη! Πάντως, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου σύντομα ξέχασαν το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης:

Ο Justin Bieber ανέβασε (κι άλλη) ημίγυμνη φωτογραφία του στο twitter

Ποιοι διάσημοι σταρ παλεύουν μια ζωή με τα κιλά τους;

Μια ιστορική κόντρα αναβιώνει: Britney Vs Christina ξανά