Robert Pattinson & Kristen Stewart: Μαζί στον ψυχίατρο και χωρίς SEX!

Robert Pattinson & Kristen Stewart: Μαζί στον ψυχίατρο και χωρίς SEX!

Τι αγώνα κάνουν για να σώσουν τη σχέση τους...

Τα βρετανικά tabloids οργιάζουν ότι ο Rob και η Kristen βλέπουν σύμβουλο σχέσεων και συγκεκριμένα έναν Βρετανό ψυχίατρο που ειδικεύεται στην θεραπεία ζευγαριών. Αυτό που υπέγραψαν είναι μία συμφωνία ότι δεν θα κάνουν σεξ ή οτιδήποτε σχετικό έως ότου λύσουν τα ζητήματα της σχέσης τους!

Ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να δώσουν στο ρομάντζο τους άλλη μία ευκαιρία. Ο γιατρός τους θεωρεί ότι η ένταση που υπάρχει μεταξύ τους και τα ανεπίλυτα προβλήματα θα ενταθούν αν αρχίσουν να κάνουν σεξ. Η όλη διαδικασία αποσκοπεί στο να προχωρήσουν σε νέες βάσεις και να γνωριστούν από την αρχή σε βαθύτερο επίπεδο κατανοώντας πρώτα ο ένας τις ανθρώπινες και επικοινωνιακές ανάγκες του άλλου!

Παρότι η 22 χρονη Kristen, ισχυρίζεται ότι δεν έκανε ποτέ σεξ με τον παντρεμένο σκηνοθέτη- όπως επιβεβαιώνει και ο ίδιος- δεν παύει να ισχύει η απιστία. Ο γνωστός ψυχίατρος χρεώνει το ζεύγος £310 την ώρα. Τους έχει ορίσει να κοιμούνται σε ξεχωριστά κρεβάτια για τουλάχιστον ένα μήνα ενώ θα μιλούν καθημερινά, θα συζητούν για το τι τους πληγώνει και θα υποβάλλονται σε ασκήσεις εμπιστοσύνης.

Δεν προκειται για μία εύκολη διαδικασία αλλά για μία χρονοβόρα περίοδο που απαιτεί προσπάθεια και κοινό χρόνο- κάτι που παρότι συζούσαν δεν υπήρχε στις ζωές τους. Ο θεραπευτής τους, τους πρότεινε να ξεφύγουν για μίνι διακοπές και εκείνοι έκλεισαν ένα πολυτελές θέρετρο στη Βραζιλία, στην καρδιά του δάσους του Αμαζονίου. Παρότι η κράτηση έγινε σε άλλα ονόματα, η χρέωση πήγε σε λογαριασμό του Robert! Κοινό διαμέρισμα με δύο διπλά κρεβάτια! Το πολυτελές θέρετρο κρατά καλά τις πόρτες του κλειστές σε paparazzi. Το ζευγάρι επιστρέφει στο μέρος όπου γυρίστηκαν οι πρώτες ερωτικές τους σκηνές μαζί... οι οποίες άναψαν τη σπίθα. Σίγουρα κάτι σημαίνει αυτό!

Το ταξίδι τους θα λάβει χώρα πριν την κοινή τους εμφάνιση στις 16 Νοεμβρίου...

Διαβάστε ακόμη:

Η Kristen είναι αθώα: Yποστηρίζει ότι δεν κοιμήθηκε ποτέ με τον Rupert Sanders

Kristen Stewart: «Μόλις άρχισα να ανακαλύπτω τη μαγεία του αρώματος»

Υιοθετήστε το balenciaga look της Kristen Stewart μόνο με 100 ευρώ