Ryan Gosling: Έβγαλε βόλτα την μαμά του

Γωγώ Φούντα
Ryan Gosling: Έβγαλε βόλτα την μαμά του

... και απέδειξε ότι είναι ο τέλειος άντρας!

Μπορεί να είναι από τους πιο σέξι star του Hollywood και να έχει σχέση με επίσης μία εξίσου σέξι star, αλλά η καρδιά του φαίνεται να ανήκει σε μία και μόνο γυναίκα η οποία δεν είναι άλλη από την... μαμά του!

Ο λόγος για τον Ryan Gosling τον οποίο ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε να πηγαίνει βόλτα με τη γυναίκα της ζωής του, Donna στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Η μαμά Gosling, η οποία καμαρώνει για το γιόκα της, και όχι άδικα, βρέθηκε στο Austin του Texas όπου ο διάσημος γιος της γυρίζει την τελευταία του ταινία, προκειμένου να περάσει λίγες μέρες μαζί του.

Mάνα και γιος, περπατούσαν πλάι πλάι ενώ δεν σταμάτησαν να κουβεντιάζουν. Ντυμένοι και οι δύο casual, με τον Ryan να φοράει απλό μαύρο T-shirt, σκούρο τζιν και μαύρο καπέλο και την μητέρα του επίσης ντυμένη στα σκούρα, έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Μάλιστα, η cool κυρία Gosling, τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια για το κορίτσι του γιου της, Eva Mendes, με τρανή απόδειξη την παρουσία της Eva στην τελετή αποφοίτησης της Donna από το Πανεπιστήμιο Brock νωρίτερα τον ίδιο χρόνο.

Ο διάσημος ηθοποιός, δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζει την μητέρα του, καθώς το 2007 τον είχε συνοδεύσει στα βραβεία Oscar συστήνοντάς την ως το... ραντεβού του! Μπράβο στον Ryan που αγαπάει τόσο πολύ την μαμά του, αγγίζει την τελειότητα τελικά, και μπράβο στην κυρία Gosling που έβγαλε έναν τέτοιο γιο. Μήπως όμως να του έδινε και καμιά συμβουλή περί γάμου; Γιατί βλέπουμε την Eva να μένει με τη χαρά...

Διαβάστε επίσης:

Εva Mendes: Ζηλεύει παράφορα τις θαυμάστριες του Ryan Gosling

Ο Ryan (Gosling) βρήκε την αγάπη στο Kορίτσι με το Tατουάζ

Eva Mendes: Καλοκαιρινή stylish βόλτα στο Hollywood