Jennifer Lopez: Με την κόρη της στο fashion show του οίκου Chanel

Γωγώ Φούντα
Jennifer Lopez: Με την κόρη της στο fashion show του οίκου Chanel

Mία οικογενειακή... εξόρμηση στο Fashion Week του Παρισιού

Φαίνεται πως για να καθίσεις πλέον στην πρώτη σειρά των μεγαλύτερων fashion shows του πλανήτη απαραίτητο αξεσουάρ είναι ένα παιδί και δη, κοριτσάκι! Μετά την Victoria Beckham λοιπόν, η οποία έχει μυήσει εξ' ολοκλήρου την Harper στα μυστικά της μόδας, ακόμα μία μεγάλη star πήρε το βλαστάρι της και πήγε να παρακολουθήσει fashion show.

Ο λόγος για την Jennifer Lopez η οποία μαζί με την 4χρονη κόρη της Emme και φυσικά το toyboy της Casper Smart, στρογγυλοκάθισαν στην πρώτη σειρά για να παρακολουθήσουν το show του διάσημου οίκου Chanel, με τη διάσημη λατίνα σέξι και απαστράπτουσα, φορώντας κομμάτια του οίκου, και το αγόρι της από δίπλα ενθουσιασμένο, να παρακολουθεί με δέος και ταυτόχρονα να γράφει στο Twitter: «At my 1st fashion show.. #Chanel #Paris».

Τον ενθουσιασμό του Casper βέβαια, δεν έδειξε να μοιράζεται και η μικρούλα Emme η οποία έδειχνε να πλήττει έχοντας ξαπλώσει στην αγκαλιά της μαμάς της. Παρά βέβαια την κακή της διάθεση και το νυσταγμένο της ύφος, έδειχνε μία γλύκα μέσα στο ροζ, Chanel φυσικά, φορεματάκι της, επιλογή μάλλον της διάσημης μαμάς της.

Το διάσημο ζευγάρι βρέθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα προκειμένου να δώσει το παρόν σε εκδήλωση στήριξης για την επανεκλογή του Barack Obama, καθώς έχει κάνει γνωστές τις πολιτικές του πεποιθήσεις και την προτίμησή του στο πρόσωπο του Προέδρου των ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης:

Η Jennifer Lopez μας ξεναγεί στη γκαρνταρόμπα της

Δείτε τις διάσημες κυρίες του Hollywood που έχουν οπίσθια για "φάγωμα"

Οι πιο hot μαμάδες της μουσικής!